|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νομίζω σκοπός του φόρουμ είναι να ενημερώνει και να ενημερώνεται σωστά και ειδικά με τις τιμές στα ενυδρειακά είδη είναι ένα θέμα. Νομίζω το ξέρουμε όλοι αυτό. Τώρα για την τιμή τις συγκεκριμένης πεταλούδας εγώ προσωπικά την έχω βρει και 16 ευρώ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Κι εγώ σε σέβομαι φιλαράκο. Αυτά που μπήκα στο κόπο κι έγραψα παραπάνω φυσικά και δεν αφορούν εσένα που δεν έχεις πρόβλημα με το κόστος των ψαριών, αφού προφανώς έχει ο θεός*, αλλά σίγουρα ενδιαφέρουν τον μέσο χομπίστα που ψάχνει τις τιμές τις αγοράς και δεν θέλει να του πιάνουνε τον κότσο. Φυσικά και δεν είναι η άποψη μου αλλά η πραγματική εικόνα της αγοράς. Θεός* μαμά, μπαμπάς, θείος κ.λ.π ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ήρεμααα ο γραπτός λόγος εύκολα παρερμηνεύετε! Δεν χρειάζονται τσακωμοί!!!
|
||||
|
||||
![]()
Εγω λεω να το σταματησουμε εδω.Δεν χρειαζεται να μαλωνουμε!!!!!
![]() Με τις απτεζιες δεν καταφερα και πολλα...Μου εδωσε ενας φιλος απο το φαρμακο που ειπαμε και δεν εκανε σχεδον τιποτα.Μονο 2 απτεζιες δεν ξαναειδα!!Μαλλον παμε στην πεταλουδα... |
|
|||
|
|||
![]()
Αν βρεις και τις γαριδες δοκιμασε τες αντι για πεταλουδα. Περιμενουμε ολοι νεα σου απο το μετωπο
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
σε μενα εχει δουλεψει αρκετες φορες... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|