|
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά!
Είναι σοβαρό το να υπάρχουν ΝΟ2 και επίσης σοβαρό (κάπως λιγότερο) το να υπάρχουν ΝΟ3 > 30-40
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν μόλις έκανα τις μετρήσεις και τα βρήκα όλα φυσιολογικά
![]() δν ξέρω αν έκανα καλά αλλά έριξα και μια ποσότητα αλατιού που αναλογεί στο ενυδρείο μου μήπως και βοηθήσει... παρατήρησα και την μια,εκ των δυο,γκαπίνα μου και έχει αδυνατήσει πάρα πολύ και είναι "άκεφη" όμως όταν πετάω τροφή παίρνει λίγο τα πάνω της αλλά μετά ξαναπέφτει... Τι λέτε να γίνεται στο ενυδρείο μου? ------------------------- μήπως φταίει τπτ στη διατροφή?τα ταϊζω 2 με 3 φορές την ημέρα κυρίως super wavil της Tropical αλλά και sera san και Novo Daph της JBL και ρίχνω ανα 2 ή 3 μέρες για το corydoras μου Shrimp Pellets της O.S.I....μήπως να τους ρίξω τπτ άλλο για πιο φυσικό? ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη supermanx : 06-02-09 στις 03:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικά στεναχωριέμαι όταν δν μου απαντάτε
![]() λοιπόν είδα στη θηλυκιά μου που δν είναι καλά αυτές τις μέρες ένα κόκκινο σημάδι στην πλάτη της σαν μαχαιριά...μπορεί να μου πει κάποιος τι έχει ή να μου πρόσφέρει μια λύση γτ την τετάρτη φεύγω και δν θέλω να την αφήσω έτσι... δν ξέρω αν το ξεχωρίζεται.. Ευχαριστώ προκαταβολικά |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμπληρωσε την "φορμα" που ειναι για τις ασθενειες μπορει να ειναι πολλα πραγματα!!
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη κιόλας αλλά 2 μέρες δν είχε μπει κάποιος?το ποστ#23 το είχα 2 μέρες και τπτ...τέλοσπάντων για να μν παρεξηγηθεί κανένας για μένα το θέμα θεωρείται λείξαν, ποιος μπορεί να βοηθήσει το ξέρω γτ δν είμαι καινούριος...
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου αν καποιος γνωριζει κι εχει καταλαβει θα σου απαντησει...
αν δε παιρνεις απαντηση δε σημαινει οτι δε διαβασν το θεμα σου αλλα οτι προφανως δεν εβγαλαν ακρη... το αν μια γκαπινα ειναι ακεφη δε μπορει να πει και πολλα...ουτε αν εχει μια κοκκινη "μαχαιρια" στην πλατη... χιλιοειπωμενο αλλα απαραιτητο...συμπληρωνουμε τη φορμα...βγαζουμε μια οσο πιο καθαρη φωτο γινεται....και περιμενουμε.... αν καποιος δε δει το ενυδρειο σου απο κοντα ειναι δυσκολο...γιαυτο μια καλη φωτογραφια ειναι κρισιμη για να φανει αν ειναι ενα γδαρσιμο η καποιο παρασιτο....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|