|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά άν ψάξεις βρίσκεις πολλά φιλτράκια. Πχ ένα της sera είδα σε κάποιο κατάστημα, που κάνει για τα λίτρα μου, βιολογικό κι αυτό και πολύ μικρότερο απο αυτό που έχω και πιάνει όλο το πίσω μέρος (σχεδον ) του ενυδρείου και πολύ οικονομικό. Απορία που έχω είναι αν μπορώ να το αφαιρέσω εύκολα (με σιλικόνη είναι κολημένο?), και αν όντως είναι καλύτερο απο αυτό που έχω ( http://www.aquatlantis.com/uk-frame-...?id_produto=70 ).
|
|
||||
|
||||
![]()
αν το βγαλεις τελικα.
2211
|
||||
|
||||
![]()
Εχει κατι εσωτερικα φιλτρα η Eheim που ειναι οτι καλυτερο για αυτα τα λιτρα. Και τριπλασια ποσοτητα λιτρων να ειχες σε καλυπτει ανετα ενα καλο εσωτερικο φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι να εχει εσωτερικο γιατι δεν κραταει και το μαμισιο? (αναβαθμισμενο με καλα υλικα, αν δεν το εχει ηδη)
|
|||
|
|||
![]()
Δε το εχω βγάλει... Η σκέψη μου για εξωτερικό ήταν για να ελευθερώσω λίγο τη πλάτη του ενυδρείου. Δε ξέρω όμως αν αφαιρείται εύκολα το πλαστικό στη πλάτη. Επίσης είδα οτι και τα εσωτερικά είναι αρκετά μικρότερα απο το μαμίσιο... Λογικά με σιλικόνη δε πρέπει να είναι κολημένο (στις άκρες) ? Αν ξέρει κανείς πως ξεκολάει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι το μαμισιο δεν ειναι eheim οποτε απο θεμα εμπιστοσυνης παει περιπατο.
Πηγαινε σε καποιο μαγαζι να δεις τι φιλτρα εχει. ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dinos- : 03-02-09 στις 20:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Rio 300 -εξωτερικο φιλτρο | aris2 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 15-12-08 18:23 |
Εξωτερικο φιλτρο | Nikos! | Φίλτρανση | 13 | 29-09-08 10:15 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |
εξωτερικο φιλτρο | paulos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 18-07-07 15:04 |
ΦΙΛΤΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ | ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 02-06-04 01:29 |