|
|
||||
|
||||
![]()
Μπιχλα απο το φιλτρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
τοτε ελπιζω να μετρας σωστα.... κανονικα θα επρεπε να βλεπεις τουλαχιστον λιγα ΝΟ2 και περισσοτερα ΝΟ3 ....
το ενυδρειο εχει μεσα ψαρια...??? ειναι αδειο??
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν εχει ακομα γιατι το στρωνω..
------------------------- Κατα το διαστημα του στρωσιματος εκανα μια αλλαγη νερου 30% και μαλιστα μολις προσθεσα το μπολι φυτεψα και μερικα κλαδακια egeria densa. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StelMex : 01-02-09 στις 21:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν βαζουμε μπολι στο ενυδρειο μας βαζουμε αμεσως ψαρια.Δηλαδη ειναι σαν να το στρωσαμε.Εσυ τωρα εχασες την βιολογια που χε μεσα το μπολι.Αρα πρεπει να ξαναπαρεις μπολι και να βαλεις ψαρια..
|
||||
|
||||
![]()
Α δεν το ηξερα. Ευχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα το λιγο καιρο που ειμαι γραμμενος αυτο εχω καταλαβει.Αλλα ας πουν και οι πιο εμπειροι..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ποιο εχεις ακολουθησει και τι ψαρια εβαλες?
Βασίλης Ομορφιες απο τη Σιφνο η συζήτηση συνεχίζεται και αφού κλείσει ο υπολογιστής, είμαστεεδώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sifnos : 01-02-09 στις 23:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα μπερευτικα τι πρεπει να κανω εγω να συνεχισω να ταιζω?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νιτρικά μηδέν!! | theodosis | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 28-01-09 00:03 |
Ξεκινώντας απ το απόλυτο μηδέν | sifnos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 24-11-08 10:15 |
Γιατί; | Ronnie21 | Bettas | 7 | 28-10-08 23:00 |
γιατί; | roti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 16-11-07 00:49 |
Oρατότης... μηδέν ! | filoxenos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 23 | 21-03-06 22:03 |