|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
1.Διαχυση κανω με ενα ξυλακι που αγορασα
2.Ναι εχεις δικιο το μιγμα ηταν 3.Χοντρα χοντρα πόσες φυσαλιδες πρεπει να βγαζει γιατι ετσι οπως το κοιταω τωρα βγαζει σαν μια πολυ μικρη αεραντλια αριθμό φυσαλιδων δεν ξερω!!! 4.Οταν φτιαξω καινουργιο μιγμα να υποθεσω οτι τα κανω ολα απο την αρχη ε?(δεν εννοω και το φτιαξιμο του μπουκαλιου ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κατασκέυασε ή αγόρασε και ένα μετρητή φυσαλίδων, ώστε να έχεις μία ένδειξη. ------------------------- Τοποθέτησε τον διαχύτη σου κάτω από την είσοδο του φίλτρου για καλύτερα αποτελέσματα.
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 30-01-09 στις 11:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η μαγια που γραφει το post για το DIY ειναι λιγη.Με τρεις κουπες ζαχαρη βαλε μισο κουταλακι μαγια και εισαι οκ
|
|
|||
|
|||
![]()
Η μαγια που γραφει το post για το DIY δεν ειναι λιγη. Η συνταγη ειναι πολλακις τσεκαρισμενη σε πολλα φυτεμενα φορα, και στην πραξη. Ο σκοπος ειναι να υπαρχει μια σταθερη αργη παραγωγη για 3 βδομαδες περιπου. Βαζοντας παραπανω μαγια εχεις μεγαλυτερη αποδοση (που δεν χρειαζεται) τις λιγες πρωτες μερες και μετα τιποτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ερωτηση
Το βραδυ να το κλεινω-χαμηλωνω αισθητα?
|
||||
|
||||
![]()
να επισημανω εδω οτι τα δικα μου μειγματα δεν αφρισαν ποτε στην επιφανεια......και δουλευαν μια χαρα....δε το ειχα ξανακουσει αυτο...
|
||||
|
||||
![]()
εμενα προσωπικα μου αφριζαν οταν το παρακανα με την μαγια η δεν αφηνα και πολυ χωρο μεσα στο μπουκαλι και σαν αποτελεσμα να μου το μπουκωνει αλλα βρηκα την δοσολογια και ειχα απαλλαγει
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς παίζει ρόλο πόση μαγιά θα βάλεις!
|
||||
|
||||
![]()
σωστά
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και ναι!το εφτιαξα! | Dimi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 22 | 10-11-07 12:05 |
Πως εφτιαξα το DIY CO2 | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 14-01-06 01:27 |
εφτιαξα και εγω DIY ενυδρειο (τρομαρα μου!) | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 29-10-05 11:41 |