|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! Πιστεύω τώρα που θα πάω σπίτι να υπαρχουν όσα μικρά επιβίωσαν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι κερνάς τώρα που έγινες παππού
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Διστυχώς να μικρά φαγώθηκαν.. Πήγα και πήρα σήμερα 4 θυλικά για να φτιάξει η αναλογία, και καρατόφυλο...γιατί βλέπω πως και άλλη μια γλαπίνα είναι έτοιμη να γεννήσει! Έψαξα και για γεννήστρα αλλά δε βρήκα με τούλι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
άσε της γεννηστρες φίλος οτι ειναι να γίνει θα γίνει,εγω δεν έβαλα γεννηστρα ποτέ(παίζουν φυτά αρκετά)κ σε λίγο θα εχω πρόβλημα με των αριθμό των ψαριών έγιναν 20 κ ανησυχώ!!
|
|||
|
|||
![]()
Εχω βάλει αρκετό κερατόφυλλο! Και είμαι έτοιμος...για την επόμενη γέννα! Απλά τα λυπήθηκα που γίνανε τροφή... και ήταν τόσο μικρά και ζωηρά.
|
|
||||
|
||||
![]()
ετσι ειναι η φυση...
αν θες να τα κρατησεις ολα....κανε ενα ικρο ενυδρειο μαιευτηριο.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μου άρεσε η ιδέα! Θα ψάξω για ένα μικρό 20lt. Απορία που έχω αν μπορώ να "κυκλοφορώ" το νερό απο το ενα στο άλλο με το ίδιο ή μεγαλύτερο φίλτρο...ή χρειάζεται κομπλέ εξοπλισμό και το μικρό. Επίσης κάτω να βάλω χαλίκι ή άμμο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αδυνατη γκαπινα | Rina | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 20-10-07 19:57 |
γκαπινα vs μωρα | Θεοδωρος | Ζωοτόκα | 19 | 15-03-06 22:11 |
καισαρικη τομη σε γκαπινα!!!!!!!!!!! | goldmary | Ζωοτόκα | 6 | 21-03-05 00:33 |