|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο πήρες το βάπτισμα του mod!
Οι χρήστες του φόρουμ σε στηρίζουμε. Προχώρα ακάθεκτος , ψύχραιμος και μεθοδικός ![]() Με την ευκαιρία να συγχαρώ όλους τους mod που έλαβαν το αξίωμα τελευταία (Πάνος, Χονδρός, Raven) και να ευχηθώ καλή δύναμη. Παιδιά όχι μόνο πίτσι- πίτσι στο msn αλλά και δουλειά! Πάνο τώρα που ξέρεις από πρώτο χέρι τις απορίες των «νέων» φρόντισε να γραφτούν όπου δεν υπάρχουν ή να συμπληρωθούν τα υπομνήματα με τις απαντήσεις.
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!!! παιδια συγνωμη που θα σας παω κοντρα αλλα ο Πανος δεν εχει δικαιομα να φωναζει...
πραγματικα δεν βοηθαει κανεναν!!! και δεν κανει τιποτα για το χομπι... και για να μην λετε οτι ειμαι αδικος, ενα θα σας πω... οταν του ζητησα λιγα κλαδεμετα για τι ενυδρειακι μου αντι να κανει ενα μικρο ταξιδακι στην συρο να μου τα φερει και να ειναι προσεγμενα, τα εστειλε με κουριερ χωρις να ξερουμε αν θα ερθουν καλα... αισχος... αισχος... αισχος... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
το κινητό του πάνου είναι 616969696969 δέχεται κλήσης μετά τις 12 το βραδυ.
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειναι κριμα (παραδειγμα προς αποφυγη) | sifnos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 26-12-08 00:58 |
Προς ΠΑΝΟ | Χαραμάδας | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-12-08 21:46 |
Προς Moderators | Liolios | Greek Aquarist's Boards | 0 | 12-02-06 12:42 |