|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. ..........ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. ........... ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!................................ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙ??????????????????????? ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() αν σε παραπεμψω σε σελιδα θα δυσανασχετησεις?? η θα κλασεις??..χαχαχαχαχ
|
||||
|
||||
![]()
Eρε τι τραβατε και σεις οι moderatrices
![]() Ελιωσα οταν διαβασα το πρωτο ποστ. Τα ειδα ολα ταινια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πίστεψέ με.. Δεν είδες τίποτα..
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα και δικα μου.
Φαντασια να υπαρχει και ολα καλα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο πήρες το βάπτισμα του mod!
Οι χρήστες του φόρουμ σε στηρίζουμε. Προχώρα ακάθεκτος , ψύχραιμος και μεθοδικός ![]() Με την ευκαιρία να συγχαρώ όλους τους mod που έλαβαν το αξίωμα τελευταία (Πάνος, Χονδρός, Raven) και να ευχηθώ καλή δύναμη. Παιδιά όχι μόνο πίτσι- πίτσι στο msn αλλά και δουλειά! Πάνο τώρα που ξέρεις από πρώτο χέρι τις απορίες των «νέων» φρόντισε να γραφτούν όπου δεν υπάρχουν ή να συμπληρωθούν τα υπομνήματα με τις απαντήσεις.
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα!!! παιδια συγνωμη που θα σας παω κοντρα αλλα ο Πανος δεν εχει δικαιομα να φωναζει...
πραγματικα δεν βοηθαει κανεναν!!! και δεν κανει τιποτα για το χομπι... και για να μην λετε οτι ειμαι αδικος, ενα θα σας πω... οταν του ζητησα λιγα κλαδεμετα για τι ενυδρειακι μου αντι να κανει ενα μικρο ταξιδακι στην συρο να μου τα φερει και να ειναι προσεγμενα, τα εστειλε με κουριερ χωρις να ξερουμε αν θα ερθουν καλα... αισχος... αισχος... αισχος... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...και για να μήν ξεχνιόμαστε...
Από πουθενά! Γι'αυτό είναι κόκκινο! ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι θα γινει θα σηκωσετε το τηλεφωνο κε moderator?
![]() ![]() οταν εκανα εγγραφη διαβασα οτι θα με βοηθατε και στις αλλαγες νερου!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() συσταση για αρχαριους περιοχης πελοποννησου....μην ανοιξετε την πορτα του χαλβα!...ποτε δε ξερετε.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πανο μην με ξεχασεις εμενα ![]() ![]() γιατι θα σου στελνω και ςμς ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και τι θα γινει με τους αρχαριους περιοχής Κρήτης ? Στο πρου εμεις ?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε εσας θα ερθει καλοκαιρι για να κανει και μπανακι ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι ναι κι εμείς χρειαζόμαστε έναν mod εδώ στη Κρήτη! ![]() Να είναι νέος, ωραίος, ευγενής, δημοφιλής, με όρεξη να βοηθήσει αλλήλους στο χόμπι, Ιώβεια υπομονή, πείρα και αρκετές γνώσεις του αντικειμένου, να ξέρει αγγλικά ούτως ώστε να μπορεί να συλλέγει πληροφορίες από ξένα βιβλία, Forum, περιοδικά κ.λ.π Ηλία δεν μου έρχεται στο μυαλό κανείς άλλος από Κρήτη με αυτά τα προσόντα εκτός από σένα. ![]() Γιαυτό λοιπόν δήλωσε εθελοντής αιμοδότης... ε συγνώμη mod ήθελα να γράψω και εμείς μαζί σου. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σοβαρά τώρα χαρά στην υπομονή σας με αυτά που ακούτε από τους νεοφερμένους στο χόμπυ. |
|
||||
|
||||
![]()
Πανο παλι καλα να λες που δεν ηρθε και σπιτι σου, να τον εχεις πρωι μεσημερι βραδυ !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πλένω και σώβρακα αν θέλετε χαχαχαχα
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε παιζεστε στις ατακες..
![]() οτι εγραψα δε το εγραψα για να επισημανω κατα ποσο οι mod κανουν η οχι κατι κουραστικο...ουτε αν χρειαζονται αναγνωριση... απλα επειδη..φορουμ...συντονιστης.. διαχειριστης ηταν αγνωστες για μενα εννοιες μεχρι που μπηκα στο gab...και επειδη μπορει το ιδιο να ισχυει και για αλλους..ηθελα αφενος να αναφερω ποια ειναι η δουλεια των συντονιστων και αφετερου να επισημανω γιαυτους που ξεκινουν οτι ενυδρεια δε στηνονται ουτε με πμ ουτε απο το τηλεφωνο...ειναι ενα πανεμορφο χομπυ..που απαιτει ομως θυσιες και χρονο αν θες να το κανεις σωστα...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειναι κριμα (παραδειγμα προς αποφυγη) | sifnos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 26-12-08 00:58 |
Προς ΠΑΝΟ | Χαραμάδας | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 05-12-08 21:46 |
Προς Moderators | Liolios | Greek Aquarist's Boards | 0 | 12-02-06 12:42 |