|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον θα το κανω reef το νεο μου ενυδρειο.........Σιγα σιγα θα τα βρω τα λεφτα.....Μπορειτε να μου δωσετε κανα λινκ για να βρω πληροφοριες σχετικα με τον εξοπλισμο που θα χρειαστω??????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να υπολογιζεις περιπου 7 ευρω ανα λιτρο(ετσι μου βγαινουν τα δικα μου χοντρικα) δηλαδη εσυ εισαι γυρω στα 2800 |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα καλο ειναι και το ενυδρειο γλυκου νερου
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον,
περιγραφεις ενα ενυδρειο παρομοιο με το juwel Rio 300 (121 x 51 x 62 cm) (το δικο σου ειναι 320 lt + 70 lt το φιλτρο της πλατης, βαση των διαστασεων που εδωσες) Ποσο θα σου κοστισει το ενυδρειο που θα κολλησεις? Και τι εγγυση θα εχει? Αν ειναι λιγοτερο απο 480¤, γιατι τοσο κοστιζει ενα Rio300 μαζι με ενα εξτρα εξωτερικο φιλτρο eheim 2028 κομπλε και με υλικα substrat pro, το συζηταμε. (το επιπλο δεν ειναι στην τιμη αλλα αν φτιαξεις με λιγοτερα απο 160¤ που κοστιζει το juwel το ξανασυζηταμε) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο δηλαδη πιστευετε (στο περιπου) οτι θα μου πανε τα τζαμια (χωρις αυτο το χωρισμα για το φιλτρο)???????????????????????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αναλογα τα τζαμι και το τζαμα. μην περιμενεις κατι λιγοτερο απο 200 ευρω(αποψη μου) εχεις ξαναδοκιμασει να κολλησεις τζαμι??50 ευρω οι σιλικονες...το εχεις σκεφτει καλα? |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν το εχω σκεφτει......Παντως ο πατερας μου ειπε οτι τα τζαμια θα κανουν γυρω στα 100 - 120 ευρω....Γιατι εχει αγορασει χιλιαδες τζαμια για τη δουλεια του....Και μαλιστα για ενα ενυδρειο που ειχε φτιαξει καποτε μονος του 100λιτρο με 5αρι τζαμι του ειχαν παει τα τζαμια 20 ευρω......Ολα αυτα για ενα τζαμα στα Μεγαρα.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φιλτράρισμα | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 12-04-08 21:25 |
Ζωοτόκα Και φιλτράρισμα | ramsys | Ζωοτόκα | 9 | 03-07-07 15:06 |
Φυτά και φιλτράρισμα | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 02-08-06 10:22 |
Φωτισμός, νερό και φιλτράρισμα σε ενυδρείο με δίσκους | nigeron | Δίσκοι | 19 | 05-09-05 16:47 |
βιολογικό φιλτράρισμα στα ενυδρεία του T.Amano... | tasos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 27-11-04 00:25 |