|
|
||||
|
||||
![]()
Ήδη έχω προμηθευτεί με κατεψυγμένα bloodwormsτης oceannutrition για να ρίξω σήμερα το βράδυ, το ενυδρείο έχει μερικά φυτά και αρκετές μεγάλες ρίζες που ελπίζω να του αρκούν για να νιώθει άνετα.
Όσο για το σχόλιο (γιατί μόνο ένα), δυστυχώς το συγκεκριμένο ψάρι το βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο και ήταν μόνο ένα, και απʼ ότι φαίνεται εδώ που βρίσκομαι θα κάνω πολύ καιρό να βρω δεύτερο, γιʼ αυτό παράθεσα άλλο ποστ σε άλλη ενότητα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29623 . Επιπλέων δεν ξέρω πως ξεχωρίζουν τα δύο φύλα (αρχάριος γενικά στα plecos). Αν μπόρεις πες μου πώς να τα διακρίνω ------------------------- Μόλις τώρα τον είδα να βγαίνει από τη τρυπά του, με σβηστά φώτα βεβαια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kornek : 27-01-09 στις 00:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χαίρομαι που τα ακούω όλα αυτά!Είσαι στο σωστό δρόμο απότι φαίνεται
![]() ![]() Είναι καλό σημάδι το οτι τον είδες να βγαίνει σύντομα μετά την προσθήκη τροφής με σβηστά τα φώτα!Σιγά σιγά θα σε συνηθίσει αν κάθεσαι και το παρακολουθείς όταν τρώει και δεν θα σε φοβάται μετά ![]() Ελπίζω να καταφέρεις να βρείς σύντομα και άλλο του αντίθετου φύλλου από το δικό σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σ' ευχαριστώ για άλλη μια φορα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανησυχία | giorgosp | Δίσκοι | 16 | 11-12-07 18:56 |
Ανησυχια | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 23-04-07 10:24 |
Ντροπαλός Ancistrus | qstavrosq | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 31-03-05 16:38 |
Ντροπαλός Ancistrus | qstavrosq | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 16-02-05 11:32 |