|
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο σου δειχνει αστρωτο φωτη....
![]() αλλαγες νερου καθημερινα να κρατας την αμμωνια χαμηλα...μεχρι να στρωσει...αν μπορεις βρες μπολι απο υγιες ενυδρειο...
|
||||
|
||||
![]()
Πλακα μου κανεις τωρα?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πως εστρωσες -η μαλλον επιχειρησες να στρωσεις- το ενυδρειο σου?
|
||||
|
||||
![]()
Τα χουμε ξαναπει αν θυμασαι.Με τροφη.Και ειχε στρωσει...τωρα τι συναιβη δεν ξερω..!Αν θυμασαι ειχα πρωτα αμμωνια μετα νιτρωδη και νιτρικα.Τεσπα φευγω και θα τα πουμε το βραδυ.
|
||||
|
||||
![]()
ναι φωτη αλλα τετοιες μετρησεις δε μπορουν να σε πεισουν οτι ειναι στρωμενο...ισως κατι συνεβη και εχασες τη βιολογια σου..
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις τετοιες μετρησεις?Και πως μπορει να χαθηκε η βιολογια μου?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν ειχες καποιο θανατο η δεν εριξες υπερβολικη τροφη δε βλεπω λογω να εχεις αμμωνια εφοσον το φιλτρο ειναι στρωμενο..αλλα και ετσι να εγινε θα επρεπε να εχεις νιτρικα...
0 νιτρικα και μετρησιμη αμμωνια σημαινει αστρωτο φιλτρο... τη βιολογια του μπορει κανεις να τη χασει για διαφορους λογους... φαρμακα...πεινα (να μην ταιζει τα βακτηρια αν δε εχει ψαρια)..ξεπλυμα υλικων φιλτρου σε νερο βρυσης..... δεν ειμαι εγω που λεω κατι...οι μετρησεις σου το λενε..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος μονομαχος..ειμαι καλα απο μετρησεις κ συνθηκες?? | sotos+ramona | Bettas | 4 | 29-12-08 06:28 |
Να λεμε και τα καλα | s-vitzi | Malawi | 9 | 09-10-08 21:56 |
Eιναι καλα? | jimmy19111977 | Δίσκοι | 17 | 27-01-08 11:10 |