|
|
||||
|
||||
![]()
ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:54 λιτρα μεικτα 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ:4 ημερες 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (ΑΡΡΩΣΤΟΥ) ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 22-1-09 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 27 σταθερα 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): Γκαπι 1 αρσενικο και 3 θηλυκα 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ):Δεν εχω παρα μονο τα κλασικα σαλιγκαρια απο τα φυτα 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ):- 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ:- 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ:Προχτες 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: Καθε μερα μια μερα αποξηραμενα blood warms και μια μερα flakes 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:- ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 1. ΝΕΡΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: pH:8 KH: GH:17 ΝΗ3 (αμμωνια): ΝΟ2(νιτρώδη): ΝΟ3(νιτρικά): 2. ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ: ΣΤΙΚΣ: Ηλεκτρονική: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 2 2. ΔΕΡΜΑ:κανονικο 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ:Μετρια 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ):ΔΕν τα χω δει 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ):Κανονικη 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? :ΝΑι 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: Σημερα 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:- ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: -- 2. ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: -- 3. ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:-- 4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: -- 5. ΧΡΗΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ? :-- 6. ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: -- 7. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:-- ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ 1. ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ? :Οχι 2. ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ? :Οχι 3. ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:-- Απο φαρμακα εχω μονο το entozon
|
||||
|
||||
![]()
αν ολες εχουν μαζεμενα πτερυγια..κατι τις ενοχλει στο ενυδρειο σου...
μετρησεις αμμωνιας νιτρωδων νιτρικων?
|
||||
|
||||
![]()
αν στο τελείωμα των πτερυγίων τους είναι άσπρα και σαπίζουν πρόσεχε μν έχεις Fin rot...
|
|
||||
|
||||
![]()
NH4/NH3-->0,3
N02-->0 N03-->0 Μαλλον το προβλημα ειναι οτι εχω αμμωνια ε?τι πρεπει να κανω?
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο σου δειχνει αστρωτο φωτη....
![]() αλλαγες νερου καθημερινα να κρατας την αμμωνια χαμηλα...μεχρι να στρωσει...αν μπορεις βρες μπολι απο υγιες ενυδρειο...
|
||||
|
||||
![]()
Πλακα μου κανεις τωρα?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πως εστρωσες -η μαλλον επιχειρησες να στρωσεις- το ενυδρειο σου?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος μονομαχος..ειμαι καλα απο μετρησεις κ συνθηκες?? | sotos+ramona | Bettas | 4 | 29-12-08 06:28 |
Να λεμε και τα καλα | s-vitzi | Malawi | 9 | 09-10-08 21:56 |
Eιναι καλα? | jimmy19111977 | Δίσκοι | 17 | 27-01-08 11:10 |