|
|
|||
|
|||
![]()
απο κιχλιδες μπορω να βαλω τιποτα; ειναι πολυ ωραια ψαρια απο οτι ειδα στους καταλογους και αρκετα ταιριαζουν στο νερο μου... δεν ξερω ομως αν ταιριαζουν με τα ψαρακια μου...
------------------------- Κατι ακομα! ισχυει οτι αναλογα με τους ποντους που φτανει ενα ψαρι στο μηκος πανε και τα λιτρα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη f1rm4 : 25-01-09 στις 14:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
γενικα οι κιχλιδες ειναι ψαρια με εντονο ταμπεραμεντο και ειδικα αν ζευγαρωσουν μπορει να γινουν επικινδυνες για τα μικροσωμα και αργοκινητα γκαπυ....σε ποιες κιχλιδες αναφερεσαι??
οχι δεν παει με "τον ποντο"...παιζει ρολο και η συμπεριφορα του ψαριου ..το τελικο μεγεθος...πολλοι παραγοντες...δεν ειναι τοσο απλο..
|
|||
|
|||
![]()
Απο σημερα το μεσημερι το ενα μολυ μου στεκετε κατω στο χαλικι καποιες στιγμες και δειχνει να γερνει... ξερετε τι γινετε;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικα το μολυ σημερα ειναι μια χαρα... το βλεπω πολυ κινητικο και κολυμπαει με τα αλλα ψαρακια... Χθες ομως δεν μπορουσα να καταλαβω τι ειχε παθει και καθοταν κατω στο ενυδρειο... Μηπως κανεις μπορει να δωσει μια εξηγηση;
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου οταν καποιο ψαρι δειχνει αφυσικη συμπεριφορα η συμπτωματα...ειτε κατι το ενοχλει ειτε ειναι αρρωστο..εσυ εισαι αυτος που θα δεις στο ενυδρειο σου αν καποιο ψαρι το κυνηγαει...αν τρεφεται καλα....εσυ θα μας πεις τι μετρησεις εχεις στο ενυδρειο σου...
κανεις δε μπορει να σε βοηθησει στο "το ψαρι μου γερνει τι να κανω.." οταν δεν εχει αλλα στοιχεια για το ενυδρειο σου.... φιλικα....απλα να σου ξανατονισω οτι δεν υπαρχουν μαγικες συνταγες ουτε μαντες εδω μεσα...οταν υπαρχει καποιο προβλημα για να προσπαθησουμε να βγαλουμε μια ακρη πρεπει να γνωριζουμε πολλες παραμετρους που μονο εσυ μπορεις να μας δωσεις.... χαιρομαι παντως που το ψαρακι σου ειναι καλα...
|
|||
|
|||
![]()
Πανο εχω κατανοησει ολα οσα μου εχεις πει εσυ και ολα τα παιδια στο φορουμ... Πραγματικα χαιρομαι που βοηθατε οχι μονο εμενα αλλα ολους τους νεους στο κοσμο του ενυδρειου. Τις επομενες μερες θα εχω και μετρησεις απο το νερο για να βγαλετε ασφαλη συμπερασματα για ολο το ενυδρειο που εχω στησει.
Ελπιζω μεχρι τοτε να μην συμβει τιποτε τραγικο στο ενυδρειο μου... Το μολυ παντως σημερα που ξυπνησα εδειχνε καλα... Το βλεπω οτι κολυμπαει με τα υπολοιπα ψαρια και το αλλο το μολυ δεν το κυνηγαει οπως χθες. Φυσικα και θα γινουν οι μετρησεις οχι μονο για τα ψαρια αλλα και για το προβλημα της αλγης. Θελω αμεσως μετα τις μετρησεις να αποφασισουμε τη ψαρια ταιριαζουν στο ενυδρειο ωστε να μπουν ολα σε μια σειρα. ------------------------- Κατι ακομα... Μπορω να βαλω πανω απο το υπαρχον χαλικι κι αλλο υποστρωμα? Αυτο ειναι ηφαιστιογεννες χαλικι και το υψος του στο ενυδρειο κυμαινετε στα 3-4 εκατοστα... Τι με συμβουλευετε να βαλω και πως θα το τοποθετισω στο ενυδρειο αφου ειναι ηδη γεματο? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη f1rm4 : 27-01-09 στις 13:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δε καταλαβα αν θες να βαλεις υποστρωμα για φυτα η χαλικι απο πανω...
το υποστρωμα για φυτα (σαν χωμα που ειναι συνηθως) μπαινει απο κατω.... αν εννοεις να βαλεις κι αλλο χαλικι...καλυτερα να προσθεσεις ιδιου ειδους γιατι με τον καιρο θα ανακατευτει....σαν λαβα ειναι αυτο που εχεις η αυτο που θες να βαλεις??
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που εχω ειναι λαβα και ελεγα να βαλω αμμο... Απο τη στιγμη οπως που η αμμως μπαινει απο κατω να προσθεσω κι αλλη λαβα? Πως προσθετουμε κι αλλη λαβα; την αφηνουμε πανω στο νερο να πεσει κατω αφου πρωτα την εχουμε ξεπλυνει καλα;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη νεου ενυδρειου | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 21-11-08 17:27 |
Κατασκευη νεου Ενυδρειου | J&Pmobileservices | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 24-05-08 09:12 |
Στρωσιμο νεου ενυδρειου και αποριες | stamoulis h | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 01-10-07 21:46 |
Αγορα Νεου Ενυδρειου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-09-06 23:59 |
Στησιμο νεου ενυδρειου | Tricky | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 13-04-06 08:43 |