|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
2 μερες τα εχει,ας σταθεροποιησει τον φωτισμο και βλεπουμε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλά στο οτι δεν μπορεί να κάνει κάτι και οτι ή θα πιάσουν ή δεν θα πιάσουν είχα την ένστασή μου.. Φιλικά παντα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι καθε φορα που εχω αναμμενη τη λαμπα του ενυδρειου μου ολα τα φυτα λυγιζουν.....Την κλεινω 11:30 το βραδυ (8 ωρες καθημερινα) και το μεσημερι που γυριζω απο το σχολειο ειναι ολα πανω......Πως εξηγειται αυτη η συμπεριφορα??????
|
|
||||
|
||||
![]()
φωτοτροπισμος....τα φυτα γερνουν προς το φως..οταν το φως ειναι σβηστο "κοιτουν" προς το παραθυρο..οταν αναβει το φως προς τα πανω...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οχι, οταν αναβει το φως γερνουν προς τα κατω ενω οταν ειναι κλειστο σηκωνονται.....Ειναι φυσικο αυτο?????????
------------------------- Για τα φυτα ειναι προτιμοτερος ο φωτισμος με ανακλαστηρες η οχι???????...Συγκεκριμενα ορισμενα φυτα που τα εχω φυτεψει στην ακρη δεν φωτιζονται αρκετα λογω της ριζας και λογω του ανακλαστηρα που απο τη μια πλευρα λειτουργει ως εμποδιο, με αποτελεσμα οταν εχω ανοιχτο το φως να παφτουν αυτα τα φυτα και το πρωι που το πιανει ελαχιστα ο ηλιος, αν και το καλυπτω με μια πετσετα, σηκωνονται......Λετε να βγαλω τους ανακλαστηρες?????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StelMex : 24-01-09 στις 12:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως με το "σηκωνονται" εννοεις σηκωνουν τα φυλλα τους? (που σημαινει οτι κλεινουν).
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι ολος ο κορμος.....Να βγαλω τους ανακλαστηρες και να ντυσω ολο το εσωτερικο καπακι με αλουμινοχατρο???
------------------------- Καμια απαντηση ρε παιδια????????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη StelMex : 24-01-09 στις 13:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε φυτά | Iznogoud | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-04-08 19:08 |
Φωτισμός | panagiotis265 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 11-04-08 17:58 |
φωτισμός | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 10-04-08 12:23 |
Φωτισμός!!! | flying_guardian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 23-01-08 03:13 |
Φωτισμός και φυτά - Αρχικά αποτελέσματα kai απορίες | vsavvas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 19-03-03 20:42 |