|
|
|||
|
|||
![]()
Το καλά είναι σχετικό το ξέπλυνα με νερό και το πέρασα με ένα αχρησιμοποίητο βετεξάκι δεν χρησιμοποίησα κανένα φάρμακο π.χ. άζαξ ή κάτι τέτοιο μου είπαν πως δεν κάνει...
![]() Anyway... μετά από πολύ ξύσιμο έφυγε αυτό που είχε επικαθήσει στο τζάμι και τοποθέτησα μέσα τις ρίζες μου που για αρκετές μέρες τις άλλαζα το νερό. Πήρα λοιπόν και μετρήσεις και λένε τα κάτωθι Ένα χαρτάκι Aquadur για σκληρότητα μου έδωσε: >14°dH/ >17,5°el/ >25,2°f Και το τεστ της TETRA μου έβγαλε: Cl2:0 mg/l pH: 8 KH: 15°d GH: 16°d NO2(-): 0 mg/l NO3(-): <25 mg/l Το υγρό τεστ αμμωνίας που μου σύστησε ο panos-alex. θα το αγοράσω σήμερα αν προλάβω. Εμένα ως αρχάριο μου φένεται αυξημένο το pH αλλά θα αναμείνω δικές σας συμβουλές. Πάντως έχω σκοπό να το αφήσω να δω αν βγάλουν και οι ρίζες χρώμα και να αντικαταστήσω το νερό lim100% το σάββατο. Tότε θα έβαζα και το πρώτο ψάρι... Δεν βιάζομαι φυσικά... και είμαι ανοιχτός σε κάθε συμβουλή! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος με 60λτρο ενυδρείο. | wcpaeb | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 23-01-09 22:18 |
Αρχάριος - νέο ενυδρείο - χαλίκι/πέτρες/στρώσιμο | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 24-08-08 17:04 |
Νέο ενυδρείο αρχάριος!Παρακαλώ βοήθεια! | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 19-05-08 20:24 |
Μα, εντελώς αρχάριος !!!... | alexispi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-06-07 16:43 |
Βοήθεια Αρχάριος με φυτεμένο ενυδρείο | stamatulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-12-06 22:06 |