|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι καλοταισμενα τα σκασμενα....
![]() φοβαμαι ομως γιωργο γιατι μεχρι τωρα δεν ειχα ουτε μια απωλεια....και μια φορα που δεν ταισα κι εριξα τυποποιημενη και αρνηθηκαν.....η κοιλιτσα τους μικρυνε....δε θελω να τα φερω στα ορια τους....υποτιθεται οτι στη φαση αυτη θα πρεπει να καλοτρωνε για να εχουν καλη αναπτυξη..... δε σε αμφισβτητω απλα αναρωτιεμαι....να ξεκινησω λες να τα "πιεζω"?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θες να τα δωσεις γρηγορα ; ζορισε τα δεν σε νοιαζει ; περιμενε να μεγαλωσουν λιγο και θα φανε μονα τους
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τις απαντησεις...οχι δεν εχω λογο να τα δωσω γρηγορα και ενα 120αρι στρωμενο τα περιμενει σε λιγο ...ασε που απολαμβανω την καθε μερα καθως αναππτυσσονται....απλα ρωταω για να ξερω αν πρεπει να κανω κατι εγω.....χωρις ομως να πεινασουν....αν ερθει αβιαστα και φυσικα η αποδοχη της τυποποιημενης τροφης θα ηταν το ιδανικο...αλλα ποτε περιπου γινεται αυτο??..και μηπως αν δε τα "μαθω" εγω αυτο δε συμβει καθολου??
η εμπειρια μου ειναι μονο με γονο kribensis και ζωοτοκων που δεχοταν απο την πρωτη μερα φλεικς..
|
|||
|
|||
![]()
Τα απιστογραμμα ειναι πιο ιδιοτροπα ψαρια.
Μαλλον δεν καταλαβες αυτο που ειπα παραπανω. Δεν ειπα να κοψει αποτομα τις ζωντανες και να ταΐζεις μονο εμποριου. Εννοω, παραλληλα με τις ζωντανες τροφες, ριχνε και λιγη τροφη εμποριου (ισως καμια αποξηραμενη "ζωντανη" τροφη, οπως σκουληκια αποξηραμενα) να τη συνηθιζουν. Σταδιακα, να αρχισεις να μειωνεις τις ζωντανες ενω παραλληλα συνεχιζεις να προσφερεις και διαφορες τροφες εμποριου. Δεν χρειαζεται να πιεσεις τα μωρα και να τα φερεις στα ορια τους. |
|
||||
|
||||
![]()
αν απευθυνεσαι σε εμενα , ναι το καταλαβα λιγο αργοτερα ομως
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι, στον Πανο απευθυνομουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
για σου πανο καλα εισαι?τωρα ειδα τα βιντεακια σου με τα μικρά,ήταν τοσο μικρά τοτε οταν τα είδα απο κοντά ηταν μεγαλούτσικα πολύ γρήγορα αναπτύχθηκαν,τώρα φαντάζομαι πως θα μεγάλωσαν!
υ.γ.να βρεθούμε καμία μέρα ρε φιλος να τα πούμε απο κοντά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Σκαλαριων | hrayr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-10-07 19:14 |
γεννα σκαλαριων | Ryu | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 26-09-07 13:12 |
Γεννα σκαλαριων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 13-04-06 09:12 |
θανατοι γονων σκαλαριων... γιατι; | notos | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 19-01-06 15:42 |
συμπεριφορα σκαλαριων. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 22-12-05 12:26 |