|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή προσπάθεια.
Θα μεγαλώσουν και τα φυτά που είναι γρήγορης ανάπτυξης και τότε θα δείξει καλύτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Thanks
τα αλλα τεστ θατα παρω την τριτη. Για το NO3 δεν ανησυχω με τοσο κερατοφυλλο ![]() ![]() ![]() ΥΓ.τη φοτο με το coolie loach την ειδες; ειναι τρομερο αυτο το ψαρι! Χαιρετισματα σε ολους vaios |
|
||||
|
||||
![]()
οταν ανταπτυχθουν τα φυτα θα γινει πολυ ομορφοτερο....σκεφτηκες να βαλεις αλλη μια λαμπα στα ιδια βατ ωστε να πας στο 0.5 βατ/λιτρο?? (προτεινομενη sylvania gro lux) τα φυτα σου θα το εκτιμησουν ιδιαιτερα...αν κανεις και ενα diy co2 μπορεις να κανεις ακομη πιο γρηγορα-ευκολα εναν υποβρυχιο κηπο...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπει και δευτερη λαμπα,εχω μπαλαστ, σταρτερ κλπ.
η λαμπα λειπει αλλα θα παρω συντομα. για το co2 το σκεφτομαι,ειναι καλη ιδεα! ![]() vaios Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaios : 18-01-09 στις 13:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα νέο update από το ενυδρείο μου.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραίο μπράβο.βαλε και μια φωτο απο όλο το ενυδρειο..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλε μου
περιμενω να μεγαλωσουν οι nymphaea lotus και η rubra για να δειξει καλυτερα ![]()
96lt με melanotaenia praecox ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vaios : 01-11-09 στις 22:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sites με φοτο ενυδρειων υπαρχουν;;; | maria_nik | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-04 13:05 |