|
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για να δουμε αν η φιλτρανση και τα υλικα σου επαρκουν για χρυσοψαρα...ο κυκλοφορητης τι προδιαγραφες εχει?
|
||||
|
||||
![]()
Ο κυκλοφορυτής είναι 1100 lit/h
Όμως για τα άλλα δεν ξέρω να σου πω ακριβώς
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα και καλορίζικο! Μπράβο για την προσπάθεια, αλλά θα σταθώ στο θέμα του μονομάχου. Δεν ταιριάζει για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο σε αυτό το ενυδρείο. Είναι τροπικό ψάρι, το οποίο σημαίνει ότι θέλει θερμοκρασία από 24 μέχρι 26 βαθμούς, ενώ τα χρυσόψαρα είναι κρύου νερού. Επίσης απαιτούν διαφορετικές συνθήκες νερού. ¶σε που δεν πρέπει να έχει παρέα, όχι γιατί θα σκοτωθούν απαραίτητα (αν και εγώ πιστεύω ότι πάντα ρισκάρεις όταν βάζεις ένα μονομάχο με άλλα ψάρια, δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο καθένας), αλλά γιατί στρεσσάρεται και η διαβίωσή του θα είναι πάντα προβληματική. ¶ρα κατά τη γνώμη μου πρέπει να βγεί άμεσα από το ενυδρείο αυτό, το οποίο είναι ένας παράδεισος για τα χρυσόψαρα!
Υ.Γ. Πρέπει να βγάλεις και τα ψεύτικα φυτά! Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά που μου λες τα ξέρω και σε ευχαριστώ πολύ απλά ο μονομάχος ήταν δόρο και και δεν μου πάει να το δόσω πίσω ακόμα δεν εχω προβλημα με τον μονομάχο
το ενυδρείο έχει 25 με 26 βαθμούς
|
|||
|
|||
![]()
Τότε, αφού πιάνουν τα χέρια σου μπορείς να του φτιάξεις ένα πιο μικρό ενυδρείο
![]() Υ.Γ. Εννοείται ότι όλα τα λέω φιλικά, για το καλό των ψαριών και για την δική σου πιο ευχάριστη ενασχόληση στο χόμπι! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέα άτομα στη παρέα ! | Perazzi | Φωτογραφίες μελών | 10 | 19-12-08 00:24 |
Καινούριος στην παρέα | Zorba_The_Freak | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 13 | 13-07-06 22:48 |
Παρέα σε τιγράκια | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-01-06 21:31 |