|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια να βαλω και τις φωτο απο το δευτερο φωτογραφο, το φιλο μας το Μανωλη.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι τραβηγμενο με το κινητο και δεν εχει καλη εικονα.
απο το πρωι που πηγα στο μαγαζι εως και το μεσημερι που εφυγα, επεφτε ξυλο. πρωτη φορα τα εχω δει ετσι. ζευγαρωμα? τι συμβαινει? http://www.greektube.org/content/view/51005/2/ |
|
||||
|
||||
![]()
Tο ενυδρειο απλα ειναι εκπληκτικο!!Αυτες τις πετρες τις λατρεψα απο την συναντηση που μου τις εδειξες στο κινητο σου.Μπραβο φιλε μου.Εχεις και σπουδαιο δασκαλο ομως εε??Θελω παρομοιες πετρες ΤΩΡΑ!
keep up! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω nik.Υπομονη και σε μικρο διαστημα θα γινει παρουσιαση και το ενυδρειο του δασκαλου μου.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.... |
|
||||
|
||||
![]()
στην τελευταια φωτο μην παει το μυαλο σας οτι το ψαρι εχει βγει απο το ενυδρειο
|
|
|||
|
|||
![]()
Να ρωτησω κατι χαζο....Πώς εσπασε το τζαμι του ενυδρειου; Ειναι ευκολο να ανοιξει ή να σπάσει το τζαμι ενος ενυδρειου; Και με το νερο που χυνεται; Το λεω επειδη εχω ενα 20αρι και σκεφτομαι να παρω ενα 60-80αρι. Αν σπασει στο σαλονι θα μας κυνηγησει η κυρα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
επιτελους φυτεψαμε και την HEMIANTHUS CALLITRICHOIDES CUBA
|
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχο θα γινει και με το "κουβανεζικο" χαλι....
![]() ![]() (ηθελα να ρωτησω τι τιμες πεχα σκληροτητες κρατας....δεδομενου οτι θεωρω τα ροδοστομα δεικτες καταλληλοτητας του νερου και δεν ειναι οι μουρες τους τοσο κοκκινες...)
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ρε παιδί μου, μεγάλη επιτυχία με τις πέτρες, τί πράγμα είναι αυτό!
Πραγματικά λές και είναι φωτογραφία του βυθού μέσα στο ενυδρείο, φανταστικές! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|