|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και Off topic το έψαξες καθόλου?Ακόμα η Ελλαδάρα είναι πολύ πίσω, δεν συμφέρει ακόμα!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφερει χωρις δευτερη σκεψη(στο λεω με σιγουρια λογο ενασχολησης). Αποδεδηγμενα με οικονομοτεχνικη αναλυση σχετικα με το ποτε κανεις αποσβεση τα λεφτας σου(σε σχεση με αυτά που θα πληρωνες στη ΔΕΗ) ειμαστε πισω σε ότι αφορα την διαδοση της τεχνολογιας αυτης στα μεγαλα αστικα κεντρα. Η επαρχια εχει πολλα χρονια τετοια συστηματα. Σε λιγο καιρο θα δουλεψω μς καποιον οποιος κανει τετοιες εγκαταστασεις. Και θα εχω περισσοτερη εμπειρια επι του θεματος αι θα σου πω περισσοτερα. (Παντως το πασχα θα το κανω στα εξωτερικα φωτα του μαγαζιου μου στη Σιφνο…προπονηση για το ενυδρειο) |
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα!!!
|
||||
|
||||
![]()
οταν ειμαι ετοιμος θα ανεβασω τη μελετη για να εχουμε μια ολοκληρομενη εικονα του ποσου της επενδησης για ενα reef ενυδρειο και το διαστημα αποσβεσης αυτης
|
|
||||
|
||||
![]()
Έφτιαξα ένα blog με όλη την πορεία του στησίματος του reef μου, το οποίο και θα ενημερώνω όποτε υπάρχει κάποια εξέλιξη, αλλαγή, αγορά εξοπλισμού κλπ.
Η διεύθυνση είναι στο link της υπογραφής μου. Όλα τα σχόλια καλοδεχούμενα, βεβαίως βεβαίως! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
να το ξεκινήσω??? | Mitsos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 15-11-08 10:54 |
Μπέρδεμα πριν ακόμα ξεκινήσω!! | tassssos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 27-05-08 11:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
Απορίες αρχάριου | stratosxios | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 07-12-07 22:38 |