|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω είναι αδύνατο να ζητάω συμβουλες χωρίς φώτο αλλα μου ηταν πολύ δύσκολο.
Αύριο το βράδυ 99% θα τα έχω καταφέρει.Με μεγάλη απογοήτευση θα προσθέσω και την φωτογραφία της Πεταλούδας μου ενος πανέμορφου ψαριού πολύ καλά προσαρμοσμένου το οποίο για κάποιο λόγο μέσα σε μία νύχτα μαύρισε κυριολεκτικά.Οι μετρήσεις μου είναι πολύ καλές με εξαίρεση ελάχιστα τσιμπημένα φωσφορικά. Εκανα πρώτες ενέργειες και περιμένω.Ελπίζω να μήν έχει σχέση με το θέμα του βράχου.Εχει κανείς καμία ιδέα?Καμία συμβουλή κάτι.... |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή έχουν μαυρίσει τα βράχια και η πεταλούδα !;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Η πεταλούδα έχει μαυρίσει και έχει ξαπλώσει αλλά η μαύρη ζελατίνα στον βράχο μοιάσει με κάποιο είδος άλγης ίσως.
|
|
||||
|
||||
![]()
To μαυρισμα δηλώνει μεγάλο στρεσάρισμα (εντελώς αυθαίρετο συμπέρασμα χωρίς φωτό) , και για να εχει ξαπλώσει μάλλον είναι στα τελευταία της
![]() Τι ενέργειες έκανες ?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μαύρη άλγη η σάπισμα φυτού? | lospci | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 10-01-09 13:34 |
Μαύρη άλγη σε μερικά απο τα φυτά μου.. πως να την αφαιρέσω? | Noni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 28-09-07 23:18 |
Μαύρη spot άλγη; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-06-06 22:26 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |