|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν φίλε αφού σου είπαν και οι υπόλοιποι τι να κάνεις θα σου πω και εγώ
![]() Λοιπόν τα ξύλα σου μοιάζουν λίγο ελεύθερα(φαίνεται σαν να επιπλέουν) ενώ παράλληλα φαίνονται οτι είναι τοποθετημενα απο ανθρώπινο χέρι... Τοποθέτησε τις ρίζες σου κολιτά εννονοντάς τες με πετονιά...Θα ομορφύνουν πολυ!!! Ακόμα μπορείς να βάλεις και καμμιά μη ασβεστολιθηκή πετρα αλλά να είναι κάπως πλακέ... Επόμενη ένσταση είναι οτι δεν μου κάνει βιοτοπικό δισκάδικο χωρίς ''άγριους'' έστω δίσκους heckel ή με ομοιόφορφο χρώμα...Το ίδιο και για τα κορυντόρας που αν και δεν ξέρω και πολλά απο νότια Αμερική πιστεύω πως σε ενα βιοτοπικό δίσκων αντε να βάλεις και κανέναν πλεκο... Κατα τ'άλλα αρκετά ωραίο και με μερικές διορθωσούλες του χρώνου πάει για AGA!!!
|
||||
|
||||
![]()
οχι ποθος δεν ειναι σιγουρα....σε μια απο τις φωτο φαινονται καθαρα οι μυτες που κανουν τα φυλα -εκει που ο ποθος εχεις καμπυλες (οι πανω καμπυλες στο σχημα τις καρδιας)
μαλλον ειναι αυτο που λεει ο αλεξανδρος..
|
|||
|
|||
![]()
Η φωτο δεν βοηθαει για αναγνωριση, και το φιλοδενδρο εχει μυτερα φυλλα, αλλα δεν αλλαζει κατι, και αυτο ανηκει στην ιδια λιστα τοξικων φυτων..
http://www.ces.ncsu.edu/depts/hort/c...on/Philosp.htm Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος οτι τα ψαρια θα πανε να το τσιμπολογησουν αλλα αν το κανουν,η δηλητηριωδης ουσια οξαλατη που περιεχει ειναι ερεθιστικη για το δερμα και το στομα και θα μπορουσε να τους προκαλεσει προβληματα. Προσωπικη εμπειρια δεν εχω, προς θεου. Ο,τι διαβαζω σας μεταφερω, απλως εγω δεν θα το εβαζα κοντα στο κλουβι με την καρδερινα μου, οποτε δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην εκανα το ιδιο και με τα ψαρια μου. |
|
||||
|
||||
![]()
πως τις στερεωσες της ριζες?
εγω παλι πιστευω οτι αν βαλεις μερικες ακομα θα ειναι τελειο το οτι ειναι σαν να κρεμονται νομιζω ειναι αντιπροσωπευτικο βιοτοπου παρολο που μας ξενιζει απλα σκευτειτε το απο το βυθο προς τα πανω τα cory τι ειδος ειναι?
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για τις συμβουλες σας!
Για το φυλλοδενδρο, δεν έχω κάποιες παραπάνω πληροφορίες να σας δώσω, το έβαλα μετά απο καθοδήγηση έμπειρου δισκά ο οποίος το έχει σε ενυδρείο με άγριους δίσκους για μεγάλο διαστημα και είναι πολυ ευχαριστημένος. Προσωπικά τον εμπιστευομαι 100% ![]() Οσο αναφορά τις ρίζες δέν σκοπεύω να προσθέσω περισσότερες, αλλα θα πειραματιστώ στην διάταξη τους. Βασικά θα αλλάξω την θέση αυτών που βρίσκονται στον βυθό. Οι ρίζες που φαίνονται σαν να επιπλέουν τοποθετήθηκαν έτσι για να δινουν την αίσθηση ρίζας δένδρου που εισχωρεί στο νερό. Ειναι πιασμένες απο τις 4 κάθετες κόντρες που έχει το ενυδρείο. Σωστή η παρατήρηση του westie, αλλα δέν νιώθω έτοιμος να κρατήσω άγριους δίσκους τώρα. Αργότερα βλέπουμε ![]() Πάνο, δυστυχώς τα pistia που μου έδωσες τα ''έχασα'' απο κουταμάρα μου. Ευτυχώς έχω κρατήσει μερικά στο μικρό ενυδρειο! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λευκή άμμος σε βιοτοπικό ενυδρείο δίσκων ή όχι; | mikele | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 26 | 12-12-08 23:35 |
elite 1000 | mpampis 1969 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-11-08 20:55 |
Βιοτοπικό Δίσκων | satrianius | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 34 | 01-09-08 12:20 |
Elite ? | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 14-12-07 06:13 |