|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο !!!!!
Την ίδια χαρά πήρα και εγώ χθές, όταν είδα κάτι "μάτια" να κουνιούνται... Μετά πρόσεξα ότι τα μάτια είχαν πίσω και ουρά... Ναι ήταν τρία μωρά multi κάτω από ένα μεγάλο κοχύλι και από πάνω να περιφέρονται και να τα προσέχουν οι γονείς τους. Αγχώθηκα και εγώ για το αν τρώνε γιατί δεν προλαβαίνουν τίποτα από τα μεγαλύτερα, αλλά υποθέτω ότι δεν μπόρει κάτι θα βρίσκουν. Επίσης πρόσεξα ότι μόλις κάνουν κάποια κίνηση να απομακρυνθούν τα μικρά η μάνα τους τα "τρέχει" για να ξανακρυφτούν κάτω από το κοχύλι. Να και μία πρώτη φώτο που τράβηξα (sorry αλλά με την μηχανή που έχω, είναι τόσο μικρά που δεν μπορούσα να τα βγάλω καλύτερα). ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν σχεδον 1 μηνα μετά απο την γέννα(ουτε μηνας,γύρω στις 25-26ημέρες) αν και δεν εχω φωτο(ο φωτογραφική μηχανή τα έπαιξε) εχω και άλλες γέννες...
Εχω γύρω στα 4 μωρά που εχουν αναπτυχθεί αρκετά ενώ καμμια 10-15αρια μικρότερα...Εχω γυρω στις 2-3 γέννες(απ'οτι φαίνεται απο τα μεγέθη...)... Τα τζουλι(τα παρισακτα) δυστυχώς δεν τα εχω δωσει(φταίει ο μικρός ελεύθερος χρόνος και το οτι δεν μπορώ να επικοινωνήσω με εναν ενδιαφερόμενο)... Αυτά είναι μάλλον το μονο προβλημα στο ενυδρείο αφού τρώνε ξύλο απο τα μουλτι και το ζεύγος τζουλι αλλά ισως τρώνε και κανενα μωράκι που έχει ξεφυγει... Αυτά προς το παρων... Α, μην ξεχάσω και την συντήρηση... Ετοιμαζω το νερο μια μερα πριν την αλλαγή αφού φτιάξω την θερμοκρασία στους 24βαθμούς...Την τρομπα του ενυδρείο δεν την χρησιμοποιω πλέον,δεν με βολεύει...Αγορασα μια τρόμπα απλή(αυτές που είναι για το λαδι) που κάνω καλύτερη δουλεια και στο άδειασμα και στο γέμισμα... Απο φαι δεν πήρα αρτέμιες αλλά ταιζω dr. brasleer's αφού την τρίψω καλά στα χέρια μου την ρίχνω μεσα στην σύριγγα...Μπροστα απο την σύριγγα βάζω ενα καλαμάκι και ρίχνω την τροφή οσο πιο κοντά μπορώ... Αυτά!!!
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουνε σπυρο!!! μπραβο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μπράβο κι από μένα και να σου ζήσουνε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εμενα τα μικρα που μου δωσε ο γρηγορης και τον ευχαριστω ειναι 1cm το μεγαλυτερο και τα υπολοιπα 0,5cm και απλα τριβω φυλλαρακια και τα τρωνε μαλλον δε χρειαζεται συριγγα με σωληνακι δοκιμασε χωρις αυτην μηπως τα στρεσαρεις τσαμπα με τη διαδικασια,ασε που μαθαινουν σιγα σιγα να βγαινουν απο το κελυφος να ψαχνουν την τροφη τους με επιφυλαξη τα λεω αυτα δεν ξερω ποσο μικρα ειναι τα δικα σου
|
||||
|
||||
![]()
Eγω εχω μεγαλο πρόβλημα φίλε Κώστα...συγκεκριμένα BGA...
Φωτογραφίες απο το ενυδρείο θα εχετε σε λίγο... Αυριο λεω να βγάλω απο το ενυδρείο τις πέτρες τα αφαιρέσω τις άλγες και να τις ξαναβάλω... Εχω τρομάξει.. Αυριο ακόμη θα βγάλω την λάμπα(θα προσθέσω μια με μικρότερα w) και θα ξηλώσω τον ανακλαστήρα... Θα καθαρίσω το χαλίκι απο την άλγη(με τι όμως) και ας ελπίσουμε οτι δεν θα μεγαλώσει το πρόβλημα...
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα λεγα να βγαλεις οση μπορεις με το χερι να κανει συσκοτιση η θεραπεια με οξυζενε
μην βγαλεις ολες τις πετρες(δεν ξαναμπαινουν οπως ητανε παλι με τπτ οι ατιμες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λέω σημερα να μειώσω την φωτοπερίοδο...
Μεχρι χθες,ανοιγα την λάμπα απο τις 10το πρωί και την έκλεινα στις 10το βράδυ... Σύμηρα λέω να κλείσω την λάμπα 2 ωρες νωρίτερα... Τι λέτε; Οξιζενέ δεν είναι αυτό που ξεβάφουν να νύχια τους απο το μανό; Αν ναι αυτό δεν έχει τίποτα εμπρόθετο μέσα;Ή υπάρχει όπως η αμμωνία(καθαρή) πχ; Αυτά...
|
||||
|
||||
![]()
μην τα μειωσεις ετσι αποτομα μειωνε κανα μισαωρο τη μερα σιγα-σιγα
εμ ητανε πολλες οι 12 ωρες.. οχι το οξυζενε το βρισκεις πανευκολα σε φαρμακειο ενα ασπρο υγρο ειναι το ριχνουνε πανω στις πληγες οξυζενε ζητα το απο οποιοδηποτε φαρμακειο και θα χουνε κατι σαν το ιωδιο ειναι πολυ πολυ χοντρικα ![]() ![]() ![]() το αλλο που ξεβαφουνε τα νυχια τους ειναι ασετον...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Ξιφοφόρων | CHRISTOS73 | Ζωοτόκα | 5 | 12-03-08 17:53 |
Γέννα convict | sackett | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 0 | 27-02-08 22:50 |
γέννα | STAYROS18 | Malawi | 3 | 24-09-07 21:04 |
Η πρώτη γέννα | leonm | Δίσκοι | 20 | 05-06-06 07:35 |
Γέννα Guppies | PascM | Ζωοτόκα | 9 | 10-12-05 21:39 |