|
Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού Ασθένειες ,θεραπείες ,παράσιτα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Αντρέα υπομονή και επιμονή!
Πρώτον το κυανό δεν το αφαίρεσες το διασκόρπισες!Σου είπα πως μόνο με σιφωνάρισμα αφαιρείται! Δευτερον ο αντιφώσφορος τώρα θα αρχίσει να ενεργεί!Δεν μου είπες αν ειναι σιδήρου η αλουμινίου?Αν είναι σιδήρου θα αργήσεις να δείς αποτελέσματα! Καλύτερα να προτιμάς επώνυμες μάρκες (που χρησιμοποιούμε όλοι μας δλδ) παρά άγνωστες!Δεν μπορείς να ξέρεις την αποτελεσματικότητα τους! Τρίτον το κυανό είναι κάτι που παρουσιάζεται στα πιο πολλά νεα ενυδρεία!Αφού ο βράχος ήταν στο δικό μου και εγώ δεν είχα πρόβλημα με κυανό , αυτό δεν οφείλεται στον βράχο!Ο αραγωνίτης όμως?Αυτός προέρχεται απο το παλιό σου ενυδρείο που και εκεί είχες κυανό , οπότε ίσως να πέρασε με αυτόν ο "σπόρος"! Απο κυκλοφορία δεν πιστευω πως έχεις πρόβλημα! Δεν πιστευω να χρησιμοποίησες και νερό απο το παλιό σου ενυδρείο? ![]()
__________________
Κώστας "I dreamed a thousand new paths . . . I woke and walked my old one." |
#2
|
||||
|
||||
![]()
ναι κώστα είναι από τον αραγονίτη,τον δικό μου,δεν είπε κανεις ότι είναι από το βράχο...ο βράχος είναι alfa ! εννοείτε ότι δεν έβαλα σταγόνα από το νερό του παλιού ενυδρείου,ήταν όλο από τον αλέκο και τον θάνο,(AO) μονο στο κάνιστρο είχε παλιό νερό από την βιολογία μου...καλά είναι σίγουρο ότι είναι από τον αραγονίτη,για το αντί φώσφορο δεν σε απάντησα γιατί δεν μπόρεσα να βρω τι είναι,ούτε στο google βρήκα κάτι,AQUAVIE RESORB Po4 500ML. γαλλική εταιρία είναι.τώρα για το αντί-φώσφορο, ok τον άλλον μηνα τα αλλάζω όλα μαζί.και άνθρακα.................υπομονή υπομονή .
__________________
Η εμπιστοσύνη νικάει το φόβο Μην κοιτάς την ομορφιά Η ομορφιά είναι επιφανειακή Κι αν γοητευτείς μόνο από την Εικόνα Θα πληγωθείς. |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρέα θα σε μαλώσω και είσαι και παππούς
![]() ![]() δεν είπα πως κατηγόρησες τον βράχο ,απλά προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται! ![]() ![]()
__________________
Κώστας "I dreamed a thousand new paths . . . I woke and walked my old one." |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ...
Πληροφορίες εδώ : http://www.aquavie.fr/US/aquariophilie/RESORB_PO4.htm
__________________
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() |
#5
|
||||
|
||||
![]()
μεταφραση οτε systran
![]() Ένα υψηλό ποσοστό του φωσφορικού άλατος στο νερό του ενυδρείου σας ενθαρρύνει την αύξηση των ανεπιθύμητων αλγών. RESORB PO4 είναι ένα ισχυρό προϊόν στην απορρόφηση του φωσφόρου. Ευχαριστίες στη σύνθεσή του, μπορεί χημικά να δεσμεύσει τις συνδέσεις φωσφόρων φρέσκος και αλατισμένος νερό. Δόση: γραμμάριο 100 του RESORB PO4 για 100 λίτρα του νερού που αντιμετωπίζεται. Διάρκεια της χρήσης: Εξαρτάται από το ποσοστό φωσφορικού άλατος στην αρχή η επεξεργασία και ο πληθυσμός μέσα στο ενυδρείο. Για αυτούς τους λόγους, είναι προτιμητέο να μετρηθεί τακτικά το ποσοστό φωσφορικό άλας μέσα στο ενυδρείο. Μόλις μειωθεί το ποσοστό φωσφορικού άλατος σε μια μετά βίας ανιχνεύσιμη αξία, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε RESORB PO4 σε προληπτική βάση. Αυτό το προϊόν μπορεί να αναπαραχθεί. κωστα δεν λεει αν ειναι σιδήρου η αλουμινίου...tespa τον αλλων μηνα βαζω καπιο (καλο)...αυτο τι λεει ???
__________________
Η εμπιστοσύνη νικάει το φόβο Μην κοιτάς την ομορφιά Η ομορφιά είναι επιφανειακή Κι αν γοητευτείς μόνο από την Εικόνα Θα πληγωθείς. |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε seachem αλλά αυτό που έχεις είναι μάλλον πρόβλημα σχετικό με το φως σου.
__________________
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() |
#7
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε το φώς του είναι Πασχάλη (έχει το δικό μου φωτιστικό με νέες λάμπες , 2* MH 150w , 2*T8 30w).
![]() Ανδρέα τα προϊόντα της Elow είναι καλά σε γενικές γραμμές , εγώ όμως θα προτιμούσα κάτι που να το έχουν δοκιμάσει πολλοί χομπίστες και είναι ευχαριστημένοι όπως Tunze siliphos , Seachem, Knop carbon! ![]() Και μία πρόταση , βάλε στην αρχή αλουμινίου ώστε σε σύντομο διάστημα να σου τραβήξει τα πολλά και μετά βάλε σιδήρου για να τον κρατάς μεγαλύτερο διάστημα!
__________________
Κώστας "I dreamed a thousand new paths . . . I woke and walked my old one." |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κυανοβακτήριο??? | thsamios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 03-02-08 20:09 |