|
|
||||
|
||||
![]()
Δες και αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21473
Αdmin note: Το λινκ διορθωθηκε, το ιδιο αρθρο υπαρχει κι εδω απο πιο παλια
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 07-01-09 στις 12:56 |
|
||||
|
||||
![]()
εχω καταληξει σε ενα ζευγαρακι dickfeldi και multies και προχωραω σιγα σιγα στο στησιμο θα σας καραταω ενημερους ευχαριστω σε ολους
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εχω δει occelatus gold σε καταστημα. Στειλε μου PM αν σε ενδιαφερει.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Κράτα μας ενήμερους! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σαλιγκαρια κατεψυγμενα σε ποια super εχεται δει ρε παιδια?εχει υποψιν του κανεις αν παιζουνε σε AB?
|
||||
|
||||
![]()
ακου εκει θα αγορασω κατεψυγμενα σαλιγκαρια
![]() ![]() ![]() α ρε καλαματα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πάρε καμιά 50αριά και βλέπεις στην συνέχεια
Κώστα που κολλάει η Καλαμάτα?βγάζει σαλιγκάρια? ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
tanganyika | aaaooll | Tanganyika | 35 | 25-03-08 23:25 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |