|
|
||||
|
||||
![]()
κανένα πρόβλημα, από πέτρες γνωρίζουμε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διαστασεις ενυδρειου?
|
|
||||
|
||||
![]()
100*40platos*50
ta Altolamprologus calvus pali maresoun poly syndiazodai me juli sta litra mou? sorry gia ta greeklish
|
||||
|
||||
![]()
Τα altolamprologus calvus είναι είδος που κατοικεί στην πέτρα όπως και τα ειδη των τζουλιντοχρομις...
Σου προτείνω να μην βάλεις πάνω απο 1 είδος πέτρας γιατι το κυριαρχο είδος θα χτυπήσει-στρεσάρει το άλλο... Στα λίτρα σου θα έβαζα 1 ζεύγος julidochromis regani ''kipilli'' και μόνο αλλιώς 1 ζεύγος julidochromis transcriptus μαζί με ενα χαρέμι ή multifasciatus η brevis η similis... Εχεις και άλλες επιλογές όπως 1 ζευγος neolamprologus leleupi (μονο του) ή 1αρσενικό και 2θυληκά(occelatus)...
|
||||
|
||||
![]()
εχει βασικα ενα ζευγαρακι(οχι διαπιστωμενο) μικρα calvus ενας φιλος να μου δωσει οποτε το σκευτομαι σοβαρα για τα calvus αλλα δεν ξερω αν μπορω να τα συνδιασω με ενα χαρεμακι multi
δηλαδη σαυτα τα λιτρα μονο ενα ζευγαρακι απο ειδη πετρας μπορω να βαλω?λιγο μου φαινεται γιατι θα μπει αν ειναι αρκετη πετρα(κανα 60-70 κιλα) εχω μπερδευτει βασικα με τα ψαρια λιγακι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε αυτες τις διαστασεις ναι...
|
|
||||
|
||||
![]()
τα calvus διαβασα τα θυληκα 6cm και αρσενικα 12-14cm
οποτε το ψαρι πετρας μπορω να ειναι η ζευγαρακι calvus η juli σε συνδιασμο με multy? τα calvus γενικα απο χαρακτηρα πως ειναι?εχω την εντυπωση πως δεν ειναι πολυ κινητικα ψαρια και οτι δεν κρατανε μεγαλες περιοχες ισχυει?με τα multy στις διαστασεις μου γινεται? ειχα σκοπο να φτιαξω δυο πυργους απο πετρα και στη μεση τα κοχυλια γιαυτο ρωταω για 2 ειδη πετρας
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψεις για δισκους..... | imichal | Δίσκοι | 8 | 05-05-08 10:57 |
TANGANYIKA | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 13-04-08 17:42 |
tanganyika | aaaooll | Tanganyika | 35 | 25-03-08 23:25 |
TANGANYIKA | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 15-10-07 19:54 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |