|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι πως μου ξεφυγαν τα ξυλα δεν μπορω να το καταλαβω
![]() αν δεν κανω λαθος ειναι μυθος οτι τα κριμπ ζουν σε υφαλμυρα νερα αν και δεν εχει μεγαλη σημασια αλλα μπορει να μην ειναι μονο παραποταμοι των κυριως ποταμων αλλα και ρυακια που πεφτουν μεσα στον κυριως ποταμο |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάντως δεν νομίζω κανείς μας να σκεφτεί να βάλει Κριμπς σε υφάλμυρο... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
BREVIS αν δεν κανω λαθος ειδα σημερα στο γνωστο πολυκαταστημα ψαρηδων στην κηφησια,για χτυπα ενα τηλ...
|
||||
|
||||
![]()
Iσως πω και για κάτι που ήθελα καιρό αλλά δεν το τολμούσα...
Σκέφτομαι για πλεκοενυδρείο... Σε σχεδόν 80λιτρα καθαρά μπαίνουν 1 ζεύγος ανσιστρους και κανενα αλλο είδος μαζί με 1 κοπάδι cardinals+μερικά corys? Σύνολο 2+8+5 αντε και κανένα άλλο ζεύγος ψαριών (νοτιοαμερικάνικων κιχλίδων ή αλλο ενα ζεύγος ανσιστρους ή άλλων πλεκο); ------------------------- Το νερο δικτύου μου είναι ph:7,6 gh:11 Οπότε με λιγη τύρφη μπορώ να κάνω δουλειά... Θα πάω σε λιγο καιρό να πάρω τις ρίζες... Ακομα επειδή θα βάλω και 2η λάμπα(για αρχή) ποια προτείνεται... Εχει ετοιμη υποδοχή το καρφουρίσιο για 18w... Αργοτερα μάλλον θα προσθέσω αλλες 2 T5...Αλλά πρέπει να βρώ και χώρο για ανεμηστηράκια...
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 10-01-09 στις 17:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για βιολογικό υλικό! | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 30-12-08 23:32 |
Ιδέες για Aquascaping | AlexandraT | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 10-11-08 20:35 |
400 Λίτρα Δίσκοι Ιδέες... | kostasthess_ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 28-10-08 08:27 |
96litre Revolution!!! | Σπύρος Μ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 249 | 20-06-08 17:29 |
Μερικές Ιδέες; | Derfisch | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-01-08 22:34 |