|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει κανεις αλλος προβλημα αυτη τη στιγμη με το φορουμ ? Κανω 2-3 φορες refresh για να μπω σε μια σελιδα.......
Σε αλλα site πχ flash.gr παει σφαιρα..... |
|
||||
|
||||
![]()
δυστιχως δεν εισαι ο μονος
μου φαινεται οτι οι εταιριες και ο ΟΤΕ καβαλησαν το καλαμι νομιζω οτι πληρωνουμαι τζαμπα λεφτα
|
|||
|
|||
![]()
και εγω εχω προβλημα αυτεσ τισ μερεσ με τον οτε
|
|
||||
|
||||
![]()
Το πρόβλημα ήταν από τις 26 μέχρι τις 27, τώρα είναι ok.!!!!
δυστυχώς ο οτε, μας γδέρνει κανονικότατα, αλλα είναι η πιο σταθερή και αξιόλογη εταιρία.οι άλλες όλες απλά προσπαθούν,δεν τα λέω εγώ αυτά!αν και έχω και προσωπική εμπειρία,αλλα σε forum που ασχολούνται με το ADSL .
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρέα εγώ που έχω forthnet και στο σταθερό δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα καμία μέρα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μακάρι κώστα,να μην έχεις και να δουλεύει πάντα σφαίρα...βεβαια όταν λέμε πρόβλημα το μυαλό μας πάει στο Downloads: και όχι απλά να έχουμε την 24! και να μπαίνουμε μονο στο google,gr ...στο google και στο GAB μπαίνεις και με 512!εγώ έχω οτε 8M και κατεβάζω με 800. φίλος μου στην forthnet έχει 24! και κατεβάζει με 900...
εννοείτε ότι το 2009 είναι δεδομένο ότι έχεις τηλέφωνο! και internet, το θέμα είναι με ποσο κατεβάζεις και ποσο είναι σταθερό.τέλος πάντων όλοι καλή είναι αρκεί να δουλεύει σωστά!και πάντα! ---> ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οκ παμε ολοι forthnet να το πιτωσουμε οσο δεν παει
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αγορά μέσω internet?? | dim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 05-09-04 01:44 |