|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κατάλαβα καλά απο τα προηγούμενα posts, κατέληξε σε Κριμπς...
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και έκανα και μετρήσεις...
Λοιπόν: no2:0 no3:>10 ph:>7,5(νερό δικτύου 7,6πεχα) Αυτά είναι κατα την γνώμη μου τα βασικά... Με το gh εχω πάνω απο 12 ΚΗ δεν μπορώ να μετρήσω επειδή εχω χασει το χαρτι με τις ενδείξεις Ακόμα εχω μετρήσεις για φώσφορο(μάλλον άχρηστος αφού δεν θα έχω πολλά φυτά)... Μπορώ να βάλω τα κριμπενσις; Αν ναι να προτημίσω species tank ή μαζί με τα cherry? Απο φυτά λέω μερικές ανούμπιες δεμένες σε ρίζες μοπάνι(θα προτιμισω driftwood και όχι μια μεγάλη ρίζα για όλο το ενυδρείο... Μερικες ανούμπιες για να πρασινίσει και...τα άλλα στην πράξη...
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήταν προτιμότερο να είναι λίγο μαλακότερο το νεράκι (max GH 12 και KH γύρω στο 6) και το pH (γύρω στο 7,2-7,3) αλλά δεν είναι και απαγορευτικές οι τιμές σου.
Βάλε μερικά εύκολα φυτάκια (ανούμπιες, βαλισνέριες, κερατόφυλλο) και ξύλα βάλε μερικά με τρόπο που να δημιουργούν κρυψώνες. Επίσης βάλε και μια καρύδα με άνοιγμα (θα βρεις στα pet) για φωλιά. Τα υπόλοιπα στην πορεία τα βλέπεις. Προσωπικά πιστεύω καλύτερα να βάλεις και τα cherry μιας και με την ύπαρξή τους, θα αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια τα Κριμπς και θα επιδείξουν ευκολότερα το "χαρακτήρα" τους.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για βιολογικό υλικό! | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 30-12-08 23:32 |
Ιδέες για Aquascaping | AlexandraT | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 10-11-08 20:35 |
400 Λίτρα Δίσκοι Ιδέες... | kostasthess_ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 28-10-08 08:27 |
96litre Revolution!!! | Σπύρος Μ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 249 | 20-06-08 17:29 |
Μερικές Ιδέες; | Derfisch | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-01-08 22:34 |