|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μην ξανα αγοράσεις τίποτα από το Pet City και ειδικά της γλυφάδας.
Ειναι μεγάλοι απατεωνες. Πουλάνε φυτά γλάστρας (εσωτερικού χώρου) για υδρόβια!! Δηλαδή κανονική παραπλάνηση και εξαπάτηση καταναλωτή. Λιγο πιο κάτω στην Βουλιαγμένης είναι ενα κάπως καλύτερο πετ το Mega zoo planet και τα παιδιά είναι και πιο προθυμα να βοηθήσουν. Μπράβο όμως που κάνεις ερευνα αγοράς και είσαι πονηρεμένος. Καλή συνέχεια! |
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχας πηγα για συγκεκριμενα πραγματα!Μεσα θα βαλω τελικα γκαπυ!Κυριως θα χει κερατοφυλλο για τις ισως μελλοντικες γεννες!Το υποστρωμα ηταν αναγκαιο για τα φυτα οποτε δεν γινοταν να μην το αγορασω!Για την μπουκαλα οκ ισως εχετε δικιο!Αλλα μου φανηκε λογικο!Τεσπα αυτη την στιγμη αρχιζω να γεμιζω το ενυδρειο και μετα βλεπουμε!Θα παω σε αυτο το πετ σοπ που αναφερεις αν κι εχω ξαναπαει παλιαοτερα!Υδροφυτα θα βρω εκει περα?γιατι σε αυτη την φαση μονο αυτα θελω!απο ολα τα αλλα ειμαι κομπλε!Μολις τελιωσω θα κανω και μια παρουσιαση για να μου πειτε και συμβουλες και τι ισως πρεπει να διορθωσω!Μεχρι στιγμης δεν μπορω να πω οτι μου κοστισε και λιγο αλλα χαλαλι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι γέννες με τα γκάπυ είναι σίγουρες. Απαραίτητο δεν ξέρω αν είναι ξέρω οτι χρόνια τώρα δεν χρησιμοποιώ.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειναι ή δεν ειναι?? | aaaooll | Malawi | 34 | 27-11-08 20:30 |
ειναι αληθεια; | μελινακι | Ζωοτόκα | 31 | 29-02-08 20:57 |
ειναι οκ? | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 11-10-07 21:35 |
Αλλη περιμενα και αλλη γεννησε! | maiktr | Ζωοτόκα | 18 | 12-11-05 10:13 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |