|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
betta smaragdina ειναι??απο το waterinn ε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι είναι άλγη που έχει μείνει πάνω στο τζάμι και παντού στο ενυδρειάκι...
Αυτή την λεπτομέρεια δεν την ξέρω... Εγώ νόμιζα ότι είναι veil tail απλά επειδή όταν τον πήρα ήταν ήδη μικρός, τώρα έχει αρχίσει να αναπτύσσεται και ανοίγουν τα πτερύγια του και η ουρά του... Δεν τον πήρα από το water inn αλλά από το cosmo zoo στον Πειραιά... |
|
||||
|
||||
![]()
συγγνωμη φιλε μου απλα επειδη ειχε φερει το waterinn διαφορα ειδη betta γι'αυτο το ειπα..μπορει να μην ειναι betta splendens αλλα κ παλι μη πω βλακεια καλυτερα να σου πει καποιος πιο εμπειρος..ποσο καιρο τον εχεις?ωραιος ειναι!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Με προβληματίζει... αλλά λιγο, γιατί είναι μόνο αισθητικό το πρόβλημα αλλά και επειδή το φαινόμενο παρουσιάζει μία γενική ύφεση...
Τον έχω 4 μήνες περίπου και είναι 3-4 εκατοστά σε μήκος χωρίς την ουρά. Όσο για το είδος του αν μπορέσει κάποιος που ξέρει ας μας πει γιατί εγώ δεν μπορώ να βγάλω κάποιο σίγουρο αποτέλεσμα... |
|
||||
|
||||
![]()
Και μερικές από τον μονομάχο μου προς αναγνώριση του είδους του...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρείο...βιοτοπικό; | chemical mac | Bettas | 48 | 27-06-08 17:56 |
Καινούριο μονομαχοενυδρείο | panagiotis265 | Bettas | 19 | 25-04-08 18:36 |
<<Μπόλιασμα>> στο καινούριο μου μονομαχοενυδρείο. | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Bettas | 3 | 18-02-08 10:46 |
Θαλασσινό ... Μονομαχοενυδρείο? | Kotsos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 39 | 29-12-07 23:12 |
Ακόμα ένα μονομαχοενυδρείο! | melli | Bettas | 38 | 04-10-07 16:34 |