|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και πάλι ρίσκο είναι!
Διαφορετικοί βιότοποι διαφορετικά μικρόβια διαφορετικές ανωσίες και αντισώματα. ....60 λ με χρυσόψαρα πόσα δηλαδή?
|
|||
|
|||
![]()
6 εχω ξερω οτι ειναι πολλα αλλα προσπαθω οσο μπορω να τα κρατησω ετσι με συχνες αλλαγές νερου μεχρι να βρω αξιόπιστο να δώσω 2-3
|
|
||||
|
||||
![]()
να μην εμπλεκεις φυτα και ζωα απο τους δικους μας βιοτοπους με του εξωτερικου....
μπορει να πετυχει αλλα μπορει και τα αποτελεσματα να ειναι ολεθρια... ξεκληριστικαν οι γαριδες και τα γκαπυ ενος φιλου απο την προσθηκη και μονο ενος μισχου ελληνικου φυτου...μεσα σε 24 ωρες... ![]() αν παρακαολουθεις τις μικρες αγγελιες ολο και θα χαριζονται καποια κλαδεματα συντομα.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ok Απλος ειχα αυτη την απορια.
Ειπα μήπως γινετε γιατι και τα χρυσοψαρα απο οτι ξερω τρωνε τα φυτα. Και εχει και μια ωραια πρασιναδα το ποταμακι θα ηταν μανουλα για ενα ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
Πιθανόν όμως στα φυτά υπάρχουν και οργανισμοί στους οποίους τα χρυσόψαρα δεν έχουν συνηθίσει και....δεν αργεί ξέρεις όταν κάνουμε τέτοια πειράματα.
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις δικιο πως ομως προσδιορίζουμε τα καταληλα φυτα για το ενυδρειο μας?
Και που ξερω εγω αν απο το μαγαζι μου δωσουν τα καταληλα? Μπορεί και αυτα να ειναι ακαταληλα και να μου δημιουργήσουν προβληματα |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Για 2 χρυσοψαρα θες 80 λιτρα αγαπητε ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
¶λλωστε θελω να κρατησω τα πολυ μικρα που ειναι 3/4 cm |
|
||||
|
||||
![]()
που θα μεγαλωσουν...
|
|||
|
|||
![]() Μεχρι να μεγαλωσουν εκει που ειναι θα μένουν μετα βλεπουμε. Θα παω για πιο μεγάλο ενυδρειο. |
|
||||
|
||||
![]()
και μπορει να εχεις στρεσαρισματα, νανισμους, κλπ...
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια! | wickerman.7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 11-06-08 00:53 |
ευχαριστω πανο και απορια για φυτα... | dr.geo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-05-08 21:30 |
Απορια | Κων/νος Μ. | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 26-10-07 19:28 |
ΑΠΟΡΙΑ | oceanic | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 11 | 29-05-07 14:43 |
ΑΠΟΡΙΑ | NIDAL | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-05-05 23:04 |