|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι υπαρχουν πολλες κρυψωνες!εγω πιστευω οτι η πετρα δεξια μπορει να ειναι διαφορετικη αλλα ταιριαζει με το ολο συνολο και την εβαλα εκει για να κρυψω τον εξοπλισμο πισω!Τωρα οσο για το ph εχω γυρω στο 7,2 στο δικτυο μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο φιλε μου.Κανα δυο πετρες στα δεξια ακομα και εισαι κομπλεΚαι μια ερωτηση.Τα φυτα τα εχεις καιρο?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη chris7gtir : 22-12-08 στις 19:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι στο μελλον θα προσθεσω καμια!Οχι τα φυτα τα εβαλα πριν 3 μερες!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο φιλε αλλα και ενα καλο μαυρο χαρτονακι απο πισω καλο θα ηταν θα σου εδινε πολλη καλυτερο backround κατα τα αλλα ειναι ωραιο ενυδρειο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σκληρότητες στο νερό δικτύου μέτρησες;
Με τις πέτρες σου (οι οποίες είναι ασβεστολιθικές) θα ανεβαίνει λίγο το pH και το GH. Θα μπορούσες με την προσθήκη μαγειρικής σόδας να ανεβάσεις και το KH και συνάμα το pH. Επιπλέον η προσθήκη αραγωνίτη στο ήδη υπάρχον υπόστρωμα θα βοηθήσει πολύ την κατάσταση. Εν πάσει περιπτώση, πρόσεχε στην προσθήκη του buffer, αν συνεχίσεις να το χρησιμοποιείς.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια!ναι θα βρω να βαλω κ φοντο αν και εχω σκεφτει να βαλω καθρευτη πισω!το ειδα σε ενα ενυδρειο και μου αρεσε πολυ και φενεται κ πιο μεγαλο!Ξερω για την σοδα αλλα την απεφυγα μην κανω καμια βλακεια και φτασει στα υψη!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο πολυ ωραιο το ενυδρειο σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Και δεν στα τρωνε?Εμενα φιλε μου σε τρεις μερες καθαρισαν εντελως δυο βαλισνεριες.
|
|
||||
|
||||
![]()
και εμενα μονο αυτο πειραζουν τα labidos!τα αλλα φυτα δεν τα ακουμπανε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ανουμπιες να σου πω την αληθεια δεν δοκιμασα.Απογοητευτηκα βλεπεις με τις βαλισνεριες αλλα σκεφτηκα να δοκιμασω παλι βαλισνεριες και ανουμπιες αυτη την φορα αλλα να τα βαλω τα φυτα στο ενυδρειο βραδυ και να το σκεπασω για μια μερα.Ενοειται πως δεν θα αναψω και τα φωτα.Λες να πετυχει?Γιατι οταν εβαλα τις βαλισνεριες στην αρχη τα ψαρια εξαφανιστηκαν και μολις εβγαλα το χερι μου απο το ενυδρειο αρχισε το παρτυ.Μηπως ετσι δεν τα προσεξουν απο την αρχη και επιζησουν τα φυτα??????????
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω να κανεις τιποτα ετσι!αν στις εφαγαν εγω πιστευω θα στις ξαναφανε!βαλε μονο anubies η πειραματισου με φυτα που δεν θα πειραξουν!τσαμπα θα τις βαλεις..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi non-mbuna ενυδρειο | sagoth | Malawi | 27 | 02-04-08 13:28 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
220L malawi mbuna | Giannis-malawi | Malawi | 0 | 13-04-07 18:36 |
malawi με mbuna | ΠΟΛΑΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 5 | 16-03-07 00:38 |