|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο φαίνεται
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Aπό τα 30W στα 120W θέλει προσοχή γιατί οι άλγες θα κάνουν πάρτυ.
Τι φυτά έχεις μέσα ; |
|
||||
|
||||
![]()
Οι άλγες ήδη κάνουν πάρτυ όσο κι αν προσπαθώ να σώσω την κατάσταση! Και UV λάμπα έχω, και αλλαγές συχνές κάνω, και το φωτισμό στις 8 ώρες έχω μειώσει, και λίγο ταϊζω αλλά τίποτα! Από φάρμακα μόνο μια φορά χρησιμοποίησα algizit αλλά πλέον ποτέ για να μη συνηθίσει και δεν μπορώ να την εξαφανίσω.
Σκεφτόμουν ότι αν βελτιώσω το φωτισμό στα ιδανικά watt για τα λίτρα μου θα ενεργοποιηθεί και θα επιταχύνει ο "μεταβολισμός" των φυτών μου με αποτέλεσμα να απορροφούν τα θρεπτικά στοιχεία που η άλγη χρειάζεται για να αναπτυχθεί και θα την ανταγωνίζονται. Από φυτά έχω μέσα: Echinodorus horemanii red Plagiomnium affine σε ξύλο Rubra 9χEchinodorus amazonicus Barclaya Red Red Tiger Lotus Crypt wendtii green Java moss Marimo balls Java fern cryptocoryne crispatula var. balansae Cryptocoryne (αγνώστων λοιπών στοιχείων) valisneria Το καπάκι θα το βάλω σήμερα το βράδυ στο ενυδρείο γιατί περιμένω να στεγνώσουν καλά οι σιλικόνες. Μόλις μπορέσω θα βάλω και φωτογραφία, φορεμένο και αναμμένο.
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία πατρίδα , μακάρι να πάνε όλα καλά
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μετρησεις σε νιτρικα φωσφορικα εχεις κανει?? με τι λιπαινεις?? εχεις διοξειδιο?? αν θες ανοιξε ενα νεο ποστ με το τι προβληματα αλγης εχεις και τι συνθηκες στο ενυδρειο σου....
|
||||
|
||||
![]()
περιμενουμε να δουμε τι αποτελεσματα θα εχει
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα με προβληματιζει το φασμα φωτος που βγαζουν τα spot σου. Ψυχρο λευκο και μπλε δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για φυτα. Για τις αλγες ομως το φασμα αυτο ειναι τελειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομε ότι τα σποτάκια χωράνε και ότι κλείνει το καπάκι έτσι; Αν μπορείς βάλε μια φωτογραφία από τα σποτάκια σβηστά για να τα δω πως είναι. Έχω το ίδιο ενυδρείο και θέλω και εγώ να αναβαθμίσω τον φωτισμό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτιστικό για Lido 120 | zagorakis | Φωτισμός | 3 | 07-11-08 16:17 |
Φωτιστικό για θαλασσινό | g4x4 | Φωτισμός | 12 | 06-11-08 23:01 |
φωτιστικό | KOKOBAS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 19-03-08 16:34 |