|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι δικοι μου μιχαλη δεν αναπτυσουν θερμοκρασια...γιατι σε σενα??
![]() εγω πηρα 4 και πανε σφαιρα..απο ηλεκτρολογικα με 5 ευρω μου χαλασαν ηδη 2...(κολλανε και δε φταιει η σκονη γιαυτο..)
|
||||
|
||||
![]()
Πρακτικερ ψηφιακος με 9 εβρο.
1 χρονο χωρις προβλημα σε 4-5 απο αυτους. Μονο την διορθωση της ωρας καθε 2-3 μηνες, χανει 1-2 λεπτα το ρολοι του. tip : κανεις γενικο reset πατωντας το κουμπι "master clear" πριν ξεκινησεις τις ρυθμισεις σου.
|
||||
|
||||
![]()
Με τους ψηφιακούς δεν έχω και την καλλίτερη εμπειρία. Πολλές φορές έχαναν τον προγραμματισμό ή την ώρα όταν είχε ηλεκτρικές καταιγίδες...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701161
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια γεια σας, χρονια πολλα και καλη χρονια!!!.........Μια ερωτηση....Εχω στο ενυδρειο μου, κατω απο το καπακι, μια λαμπα φθορισμου, πανω απο την οποια υπαρχει ενας μεταλλικος καθρευτης (ανακλαστηρας)......Ο φωτισμος αυτος φωτιζει πολυ εντονα το ενυδρειο, κατι που δεν μου αρεσει και τοσο......Λετε αν τον βγαλω ( τον ανακλαστηρα) να ειναι καλυτερος ο φωτισμος????????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω αυτους χρησιμοποιω εδω και καιρο. Στα 9-10 κομματια που εχω παρει κατα καιρους ο ενας μονο καπουτ χωρις λογο και αιτια (θερμοκρασια ολα οκ).
Καλο θα ηταν οταν διαλεγουμε ποιον θα παρουμε να εχει ενδειξη ωρας πανω, εστω και αχνη. Βγαινουνε και σε διαφορα σχηματα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναβάθμιση φωτισμού | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-09-07 08:51 |
Ερώτηση περί φωτισμού. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 27-07-07 11:19 |
Δίλημα περί φωτισμού | perka | Φωτισμός | 15 | 06-04-07 07:23 |
Ερώτηση περί φωτισμού σε φυτεμένο | skippergr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 24-12-06 10:01 |
Περι Φωτισμού | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 16-11-05 08:11 |