|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Αλέξανδρε..
Δεν έχω καμία σχετική εμπειρία απλά ήθελα να σου πω ότι μου άρεσε πολύ το σκίτσο σου! |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ, καμία σχέση με το αντικείμενο, αλλά πολλά συγχαρητήρια τόσο για τον τρόπο με τον οποίο ψάχνεις τα πράγματα, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο τα παρουσιάζεις!
![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που παρατήρησα Αλέξανδρε με τις δικές μου και δύο άλλων φίλων είναι το εξης:Στο δικό μου ενυδρείο με χαμηλό PH και σκληρότητες KH,GH δεν εφεραν ποτέ αυγά αν και ζουν κανονικά (Τροφη ,μέγεθος,αλλαγη κέλυφους),στον δύο άλλων φίλων μου τα ενυδρεία που έχουνανεβασμένες τις παραπάνω τιμές (λογω του οτι βάζουν νερό δικτύου) εχω δεί πολλές φορες να φέρουν αυγά ,αλλά ποτε να εκκολάπτονται και συμφωνα με τα δικά σου σκίτσα έχουμε Amano,οπότε μάλλον χρειάζονται αλμυρό νερό,εφοσον στο μαλακο δεν κάνει τίποτε ,στο σκληρο κάνει αυγά αλλά δεν εκκολάπτονται.
|
|
|||
|
|||
![]()
Χαριλαε και Δημητρη το σκιτσακι ειναι της πλακας αλλα ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
Σταυρο, κι εγω εχω 8 αμανο εδω και 2 μηνες σχεδον και αυγα δεν κατεβαζουν, αλλα οφειλεται στο οτι δεν εχω αρσενικο. Παντως απο τα λεγομενα σου βγαινει αλλο ενα συμπερασμα: οταν λεμε οτι η ταδε γαριδα θελει οξινο η αλκαλικο νερο , αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να επιζησει και σε διαφορετικες παραμετρους. Απλως δεν αποδιδει το μαξιμουμ στα χρωματα, την συμπεριφορα και κυριως στην αναπαραγωγη της, οπως και τα περισσοτερα ψαρια αλλωστε. |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξ τα συγχαρητιρια και απο εμενα που το ψαχνεις το θεμα με τις γαριδες εις βαθος, οσον αφορα το σκιτσο για μας τους "ορνιθοσκαλιστες "
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι αμανο που ειχα παλιοτερα σε νερο δικτυου ειχαν κατεβασει πρασινωπογκριζα αυγα αρκετες φορες...αλλα ποτε δεν αντελιφθηκα εκκολαψη...
|
|||
|
|||
![]()
Πανο, γεννανε νυχτα και οι ναυπλιοι ελκονται απο το φως, οποτε με εναν φακο θα μαζευτουν και θα τους δεις. Τωρα που μπλεκεις με υφαλμυρο θα μπορουσες να δοκιμασεις αναπαραγωγη σε ενα μικρο ενυδρειακι 10-20 λιτρων.
Δυσκολο αλλα γινεται.. |
|
||||
|
||||
![]()
στο υφαλμυρο παρεα με το παφερακι....δε θα μεινουν ουτε οι γονεις...
![]() παντως αν κατεβασει καμια απο τις αμανο που εχω αυγα....θα ηταν καλο πειραμα με καποιο τροπο να κρατησω μια μεσα...αληθεια τι αλατοτητα θελουν?? γιατι εγω θα παιξω με 1005...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με στήσιμο ΅΅γαριδάδικου΅΅ | Chris82 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 64 | 30-11-14 12:58 |
Θέματα σχετικά με C.R.S.: Προβλήματα / συνθήκες | el.stel | Γαρίδες του γένους Caridina | 61 | 17-03-13 02:12 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |