|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
γεννα socolofi παλι!;
καλημερα! ρε παιδια πριν δυο μηνες οι κιχλιδες μου γεννησανε καμια 15αρια μικρα pseudotropheus socolofi και χερουν ολα ακρα υγειας ακομη , αλλα πριν δυο μερες ειχα παλι γεννα. καθε ποτε γεννανε; δεν θα εχω που να τα βαλω αν συνεχισουν ετσι καθε δυο μηνες 10-15 μικρα! θα πρεπει να τα αποχωριστω, και δεν μου παει η καρδια γαμωτο!!
|
|
||||
|
||||
η λυση ειναι απλη αν δε θελεις να τα δωσεις, αγορασε ενα ακομη ενυδρειο.....
|
||||
|
||||
Φιλε μου ολοι μας καποια στιγμη αναγκαστηκαμε να δωσουμε τα "εγγονια" μας ειναι αναποφευκτο , το μονο που μπορεις να κανεις τωρα ειναι να ψαξεις να τα δωσεις σε χομπιστες που ξερεις οτι εχουν τα καταληλα ενυδρεια και οτι θα τα προσεχουν οσο τα προσεχες εσυ
|
||||
|
||||
Ακριβώς αυτό είναι το concept
|
||||
|
||||
το ξερω, θα αρχισω να τα δινω σιγα σιγα, αλλα γαμωτο ειναι ωραιο να τα βλεπεις απο τοσοδουλια να μεγαλωνουν και μαλιστα ποιο γρηγορα απο οτι περιμενα. καθε ποτε γεννανε ξερει κανεις;
|
|
||||
|
||||
Θεωρητικά κάθε μήνα είναι ικανά να ζευγαρώνουν.
...αλλά βέβαια δεν είναι απόλυτο αυτό. Τα δικά μου είχαν ένα μέσο όρο 2 μηνών μεταξύ κάθε γέννας
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΕΝΝΑ SOCOLOFI!!!! | Mary-z | Malawi | 8 | 11-10-08 08:25 |
Zhthση Socolofi | wodan | Malawi | 0 | 10-04-06 10:09 |
Ασθένεια socolofi | passenger | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 20-02-06 14:10 |
Γεννα Ps.Socolofi | GeorgeM | Malawi | 1 | 06-01-06 12:00 |
Ps. socolofi 2 | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:15 |