|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
με αλλα λογια δεν θα κανεις σεξ ξανα στην κρεβατοκαμαρα
τα ψαρια θα κοιτανε επιμονα και θα διαφθαρουν ![]() εχω ενα μικρο ενυδρειο στην κρεβατοκαμαρα και πιστευω οτι ειναι οτι χειροτερο εχω κανει ποτε μου, τα βλεπω τα ψαρια για 20λεπτα καθε ημερα ενω στο καθιστικο ειναι πολυ καλυτερα τα πραγματα |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα για το χομπυ...?
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το καλοκαιρι αν εχεις κουνουπια δεν βαζεις με τιποτα εντομοαποθητικο που ειναι τοξικο για τα ψαρια κλπ.
Φυσικα δεν καπνιζεις (ετσι κι αλλιως δεν πρεπει στον κλειστο χωρο του υπνοδωματιου). Κανονισε τη φωτοπεριοδο να μη συμπιπτει με τον υπνο σου (και μεσημερι, αν το συνηθιζεις) εκτος κι αν κουκουλωνεις το ενυδρειο. (το θεμα θορυβος παιζει αναλογα τον εξοπλισμο και το ειδος του ενυδρειου)
|
||||
|
||||
![]()
Θαλασσινο ενυδρειο και ειδικα τοσο μεγαλο με τιποτε στο υπνοδωματιο ...θα κανει φασαρια σιγουρα , θα πεφτουν νερα σιγουρα , δεν θα το βλεπεις σιγουρα οσο θες.
|
||||
|
||||
![]()
Έχω 2 των 15 λίτρων με τους μονομάχους μου. Δεν μ' ενόχλησαν σε τίποτα. Τον θόρυβο τον καταπολέμησα βάζοντας τον κυκλοφορητή του φίλτρου μέσα σε μπλε σφουγγάρι (έκανα μια τρύπα και το έβαλα) και φρόντισα να γίνει σχεδόν σαν φίλτρο .... Αμβούργου; έτσι το λένε; θυμάμαι καλά;
Κάποτε ένα 6 λιτρο το είχα με γαριδούλες μόνο, στο κομοδίνο μου δίπλα στο μαξιλάρι μου, και το βράδυ το παρατηρούσα μέχρι να με πάρει ο ύπνος ... τύφλα νά 'χουν τα ηρεμιστικά!!! Μια αλλαγή που έγινε στο δωμάτιο μου στέρησε το κομοδίνο και το ενυδρειάκι ![]() Με τις αλλαγές νερού δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αλλα μου αρέσει και εμένα η ιδέα να έχω ένα ενυδρείο στην κρεβατοκάμαρα!Οχι βέβαια στις διαστάσεις που αναφέρθηκαν.Ένα 200άρι (εννοείται όχι το κυρίως ενυδρείο του σπιτιού) θα το έκανα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Εγώ εχω το ριο400 λίτρα μεσα στο δωματιο μου και δεν ακουω ουτε κιχ..... Το ενυδρειο εχει 3 φιλτρα (το εσωτερικο του και 2 2217)..... Το εβαλα ακριβως απεναντι απο το κρεβατι (στη θεση που ηταν παλια η τηλεοραση.... ![]() ![]() ![]() ΥΓ. Δεν καπιζω...... |
|
||||
|
||||
![]()
εχω το 30αρι στο κομοδινο διπλα στο κρεββατι μου....λογω βαρδιων κοιμαμαι σε ασχετες ωρες αλλα δε με ενοχλει το φως καθολου...απο θορυβο δεν κανει το φιλτρακι που εχει μεσα και δεν ακουγεται τιποτα...ειναι πολυ ωραιο ηρεμιστικο ... με παιρνει ο υπνος βλεποντας τις νωχελικες κινησεις των ψαριων....
επισης ειναι και ενα πολυ πρωτοτυπο φωτιστικο κραββατοκαμαρας.... τελος μπορω να σας διαβεβαιωσω οτι τα ψαρακια δεν ειναι καθολου μπανιστηρτζηδες... ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γιατί έχετε ενυδρείο(α); | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 97 | 03-09-10 15:20 |
Γιατί; | Ronnie21 | Bettas | 7 | 28-10-08 23:00 |
γιατί; | roti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 16-11-07 00:49 |
Γιατί;;; | dessert | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 07-04-07 21:41 |
Γιατί..? | Genirous | Greek Aquarist's Boards | 12 | 04-04-07 08:05 |