|
|
||||
|
||||
![]() Red nose shrimp: Caridina gracilirostris αυτη πρεπει να ειναι αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι κοκκινο το ραμφος
|
|||
|
|||
![]()
Α μαλιστα, δεν την ειχε η λιστα που ανεφερες γι αυτο μπερδευτηκα. Ναι μπορεις να τις βαλεις αν σου αρεσουν. Ειναι καλες για την αλγη και ειρηνικες και δεν υβριδιζουν με κανενα ειδος.Δεν αναπαραγονται ομως..
---------------------------------------------------------- Μονο προσοχη! να εισαι σιγουρος οτι ειναι αυτες γιατι αν κανεις λαθος και ειναι ghost (με μικρες δαγκανες) θα σου κανουν ζημια στις μικροτερες γαριδες. |
|
||||
|
||||
![]()
alex να σε ρωτησω το excel γιατι απαγορευεται σε ενυδρειο με γαριδεσ?
εγω που εβαλα σημερα και θα βαζω για 10 μερες ακομα θα μου παθουν τπτ? εχει μεινει λιγη ββα και θελω να απαλαγω
|
|||
|
|||
![]()
Δεν απαγορευεται σε μικρες ποσοτητες και αν ξερεις τι κανεις. Συνηθως το αναφερω ως απαγορευτικο για αρχαριους γιατι αν πεσει παραπανω τοτε πιθανον να τις σκοτωσει.Η υπερδοσολογια για την καταπολεμηση αλγης ας πουμε.Παρατηρα τις γαριδες σου οταν βαζεις excel, αν αρχισουν και "πετανε" γυρω γυρω σημαινει οτι τις ενοχλει και τις "καιει" και καλυτερα να το σταματησεις.
Εξαρταται και απο το ειδος και τον βαθμο ευαισθησιας. Για τις CRS,bee,tiger κλπ θα ελεγα να μην το ρισκαρει κανεις καθολου με excel. |
|
||||
|
||||
![]()
πλεον εχω μεσα μονο 6 αμανο και 4 πρασινες εριξα 3 καπακια το πρωι στα 144 και λεω για τις επομενες να ριχνω απο ενα καπακι
λες να εχω προβλημα?
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομιζω, οπως σου ειπα παρατηρα τες και αν δεις αντιδραση μειωσε το εξελ. Εμενα οι amano ακομα και με το καλιο αν το ριξω με μιας τρελλαινονται και φερνουν σβουρες, οποτε τωρα το ριχνω λιγο λιγο.
|
|
||||
|
||||
![]()
ασε εμενα οι αμανο αυτες οι 6 ειναι απο την μετακομιση υπηρχαν για πανω απο 2 ωρες στο ενυδρειο χωρις καθολου νερο δεν τις εβρισκα για να τις βγαλω για τιν μετακομιση και τωρα προσπαθω να το ξαναστησω και τις ειδα τυχαια
δεν παμε καλα!!!!!!1
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προταση για λιστα χομπιστων με αναπαραγωγες | milion | Tanganyika | 3 | 30-11-11 14:46 |
Θανατος Γαριδων | Krisos | Γαρίδες | 33 | 02-12-10 22:43 |
Λιστα φυτων για υφαλμυρα ενυδρεια. | Raven | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 2 | 21-07-10 21:00 |
Λιστα δωρων λαχειοφορου αγορας κοπης πιτας μελων Β. Ελλαδος | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 23-01-06 18:37 |