|
|
||||
|
||||
![]()
για τη συγκεκριμενη δε ξερω αλλα αυτο που ισχυει στις οσμωσεις ειναι οτι αλλα φιλτρα βαζουμε για χρηση απο ανθρωπο και αλλα για ενυδρειακη χρηση...το νερο που προσπαθουμε να παρουμε (σχεδον 100% καθαρο) για τους δισκους δεν ειναι για ανθρωπινη καταναλωση...
|
||||
|
||||
![]()
Συχώρεσε με που θα διαφωνήσω αλλα τα φιλτρα ειναι ακριβώς τα ιδια, την εχω για πόσιμο, και ο μονος λογος που εχω αλλη για τους δισκους ειναι να μην την ζορίζω μια και πίνω απο αυτην και οτι τα ενυδρεία μου ειναι σε αλλον όροφο και δεν με παίρνει να κουβαλώ κουβάδες
![]() Το μονο που διαφέρει στην Α/ο που εχω για τους δίσκους ειναι οτι εχω προσθέσει Di (προσωπική επιλογή δεν επιβάλλετε στους δισκους αντιθετα ισως με το θαλασσινο), Στο ποσιμο ΠΟΤΕ DI
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στο ενυδρείο σου...
![]() Παρε μαζι και ανταλλακτικα προφίλτρα για να μην ψάχνεις όταν θα έρθει η ώρα.. Yiannis59 το νερό που χρησιμοποιείς για πόσιμο απο την όσμωση δεν έχει μια περίεργη γεύση... Και εγώ δοκιμασα αρκετές φορές να πιω αλλα μου φαινόταν κάπως στυφό. |
|
||||
|
||||
![]()
Απλα λίγο ... ας το πω άγευστο αλλα βαρέθηκα να αγοράζω νερο και τωρα ποια το εχουμε συνηθίσει μαγειρεύουμε και οι κατσαρόλες δεν πιάνουν ασπρίλα (αλατα) και φτιάχνει τσαι και καφε αλλο πράγμα δοκίμασε το.
Το νερο βρύσης εδω εχει Gh 21+ TDS 350 +++ σκουργια απο σωλήνες (τα φιλτρα τα αλλαζω καθε μηνα γίνονται κόκκινα) Αγοράζαμε νερο για να πιουμε αλλα μαγειρεύαμε με νερο βρυσης ποιο το όφελος ;;; Σώθηκα με το εργαλείο
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδιά, τι ουσία έχει να πιεις νερό από ΑΟ; Δεν σου προσφέρει τίποτε.. Κυριολεκτικά..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μηπως σου προσφέρει να πινεις αυτα που εχει το φιλτρο (ενος μηνος) που εχω την φωτο ποιο πανω (πριν ενα μηνα ηταν καταλευκο) Ο καθένας κανει τες επιλογές του
|
||||
|
||||
![]()
Σε καφέ δεν το έχω δοκιμάσει αν και εχω ακούσει και απο καποιον αλλο οτι ειναι πολυ καλος...
![]() Παντως σκέτο το νερό δεν μου αρεσε και πολυ.. βεβαια ολα μια συνηθεια ειναι... Να προσθεσω εδω οτι και καποια απο αυτα τα μεταλλα τα χρειαζεται ο οργανισμος... ![]() Και επειδη ξεφύγαμε απο το θεμα.. Υ.Γ: sllo να την πάρεις την οσμωση!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για ανθρωπινη χρηση υπαρχουν φυσιγγια σαν τα προφιλτρα , που μπαινουν στην εξοδο του καθαρου και αναπληρωνουν τα απαραιτητα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κακη αγορα... | sotos+ramona | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 21-10-08 20:12 |
Αγορα Α/Ο | nikolas87 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-06-07 19:12 |
αγορα πετρας | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 31-12-06 10:11 |
Αγορα ψαριων | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 15 | 15-09-06 22:12 |