|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό αγγίζει τα όρια της ζήλιας... Και στην τελική αν δεν ήταν καλό για το ενυδρείο ο γκουρού θα το ήξερε πολύ πριν από μας και δεν θα το χρησιμοποιούσε...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν τα βαζω με τον κουρου σας μην αρπαζεστε.κουβεντα κανουμε για τον συγκεκριμενο τροπο κρατησης των κοραλιων. μπορει να εχει καλο οπτικο αποτελεσμα,αλλα δεν παυει να ειναι επικυνδινο και ασταθεστατο εαν δεν παρει την καθημερινη του δοση....τι το πολυπλοκο και ακαταλαβιστικο λεω και δεν το καταλαβαινετε...? για ονομα του θεου,δεν μπορω να πω την αποψη μου,και μ'αρχιζετε με παροιμιες και εγω δε ξερω τι...? |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα τελευταια ολο στην κουρου ειναι ο νους σου..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι και τοσο ασταθες οσο νομιζεις ...
Οσοι εχουν αντιμετωπισει προβλημα ειναι επειδη δεν εκαναν τακτικο ελεγχο των παραμετρων ( π.χ. κολλησε ο Calcium reactor και πηγε το ΚΗ στο 4 )... Και στο κατω κατω οσο θελει ο καθενας ασχολειται με το ενυδρειο του και ανταμοιβεται αναλογως! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...μήπως όμως έτσι ξεφεύγουμε λίγο από την αναπαράσταση ενός φυσικού τοπίου?
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι αρχίσαμε να << Διυλίζουμε τον κώνωπα και να καταπίνουμε την κάμηλο>>.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσωπικά αν είχα την δυνατότητα θα εφάρμοζα και εγώ την μέθοδο αυτή! Όσον αφορά την άποψη του Κλαζ , έχω να πώ πως όλα τα reef ακροβατούν! Μια χαλαρότητα να υπάρξει και η καταστροφή καραδοκεί , δεν χρειάζεται προσπάθεια γιαυτό! Εδώ υπήρξαν ενυδρεία που δούλευαν σαν ρολόϊ και ήταν υπόδειγμα και τινάχτηκαν στον αέρα μέσα σε μια μέρα χωρίς προφανή λόγο!
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρώ οτι πρέπει να τιμήσουμε με την ψήφο μας αυτό το ποιημα :
http://www.reefcentral.com/forums/sh...5&pagenumber=2 Αξίζει να βγεί ΤΟΤΜ!!! Δευτερη φορά για την Ελλαδίτσα μας!
|
||||
|
||||
![]()
δε ξερω πολλα απο ενυδρεια αλλα αυτο που βλεπω στις φωτο ειναι κατι παραπανω απο ΤΕΛΕΙΟ
πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ορίστε και μερικές νεες φωτογραφίες απο το update του reef μου..!!
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tricky : 28-04-09 στις 21:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να προσθεσω επισης οτι και η Brightwell aquatics (αγνωστη σε αρκετους στην ελλαδα αλλα πολυ γνωστη στο εξωτερικο) δημιουργησε δικη της φορμουλα τυπου zeovit με το ονομα NeoZeo !!!
|
||||
|
||||
![]()
εχει καμια σχεση με το νεοκλη?
ολα να τα περιμενει κανεις απο σας.............
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μέθοδο xaqua http://www.acquaportal.it/_ARCHIVIO/...I/alexalbe.asp |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
.. Reef .. | χοχλακας φωτης | Reef | 18 | 17-02-05 14:01 |