|
|
|||
|
|||
![]()
και με sump μανουρα ειναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα καλά στημένο σάμπ θα διαφωνήσω οτι είναι μανούρα.
|
|||
|
|||
![]()
θεωρω οτι αν μας ενδιαφερει το αισθητικο αποτελεσμα, και οχι μονο, το custom made ενυδρειο για θαλασσινο ειναι μονοδρομος...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αναφερομουν σε ενα ενυδρειο 400+ λιτρων σαν συνολο, οχι το sump μονο του
οσους αυτοματισμους και να βαλουμε παντα θα χρειαζεται φροντιδα και προσοχη απο τον ιδιοκτητη του (και για να σε προλαβω την λεξη μανουρα δεν την χρησιμοποιησα για να περιγραψω κατι μπελαλιδικο που βαριομαστε και ειναι μπελας, γιατι το ενυδρειο παρολο που ειναι απαιτητικο δεν ειναι μπελας) |
|
||||
|
||||
![]()
Αλλα αξίζει τα λευτά ή θα είναι της πλάκας;Επειδή μετά το Πασχα που θα εχω μαζέψει αρκετό ρευστό λέω να αλλάξω τα ενυδρεία μου και να εχω extra λιτρα νομίζεται οτι θα είναι ακιόπιστο γιατι όπως και να το κάνουμε 380 λιτρα καθαρα είναι αρκετά να πλημιρίσει το σπίτι και να σου χαλάσουν και τα υπόλοιπα επιπλα.Θελω να μάθω με βάση την ποιότητά του αν είναι καλό,δεν με ενδιαφέρει πολυ αν είναι κομψοτέχνημα γιατι προτιμότερο είναι να δώσεις 300ευρώ παραπάνω παρα να δίνεις μετά λευτά και καινούρια σύνθετα,κουζίνες ντουλάπια κ.α.
|
||||
|
||||
![]()
Ακυρα αυτα που ειπα για διμετρο με 2 φιλτρα.
![]() Νομιζα για γλυκο ενυδρειο οτι μιλαγαμε. ![]() υγ αληθεια στο διμετρο το elite δεν γινεται κατασκευη να λειτουργησει με σαμπ?
|
|||
|
|||
![]()
δεν καταλαβαινω τι θες να πεις;
μπορεις να βαλεις την υπερχειλιση της tunze η καποια παρομοια για να μην κανεις τρυπημα στα τζαμια του και στο ντουλαπι να μπει το sump, ακομη καλυτερα να γινει ιδιοκατασκευη το ντουλαπι για να υπαρχει πολυ χωρος |
|
||||
|
||||
![]()
ποιον να πρώτο απαντήσω?όλους μαζί...-80 euro αν το έπαιρνα χωρίς φίλτρο και θερμοστάτη,φίλτρο έχω τις eheim προ2 θα δουλεύουν παράλληλα και τα 2 εννοείτε,φωτιστικό έχω το λαμπατέρ του madfdg και το σκίμερ του.δεν έχω χορό για 2 μετρα αλλιώς θα το έπαιρνα εννοείτε,δυστυχώς το 2 μετρα και το skimeer βγαίνουν έξω από το σπίτι
![]() ![]() και προτιμώ να πάρο κάτι από την πολh μου, γιατί μπορώ να πιάσω και από τον γιακά τον μαγαζάτορα,αν πάει κάτι στραβά(αυτό ας μην το συζητήσουμε). ![]() και περισσεύουν και 300 euro (σε σχέσει με το rio 400)περίπου, που μπορώ να τα δώσω για πχ. AO η για βράχο-coralia.... δυστυχώς τα ευρώπουλα δεν περισσεύουν, αχ γιατί δεν είμαι γιος ταχυδρόμου η παπας στο άγιο ορος,(λίγο πλακα δεν βλάπτει) ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Προσπάθησε να βρεις τρόπο να φτιάξεις sump πριν το ξεκινήσεις. Υπάρχουν τρόποι με διάφορες υπερχειλίσεις.
Η διαφορά είναι τεράστια!
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρεα ακουσε τον.Εγω δεν εχω αλλα βρηκα τροπο και εκανα ενα μικρο να βαλω την αλγη μεσα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
αυτό είναι το μονο σίγουρο !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Η εμπιστοσύνη νικάει το φόβο Μην κοιτάς την ομορφιά Η ομορφιά είναι επιφανειακή Κι αν γοητευτείς μόνο από την Εικόνα Θα πληγωθείς. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas72 : 08-12-08 στις 22:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ανδρέα αυτό που έκανε ο Αλεξ είναι ένα hang-on refugium!Το σαμπ είναι ένα "υποενυδρείο" που μέσα έχεις μέρος του εξοπλισμού , refugium και επιπλέον μεγαλώνεις τον όγκο του νερού σου!Για να γίνει αυτό ή θα τρυπήσεις ένα έτοιμο ενυδρείο ή θα βάλεις έτοιμη εξωτερική υπερχύλειση! Και τα 2 τα βρισκω απο λίγο έως πολύ επικίνδυνα σε έτοιμο ενυδρείο!¶ποψη μου (και ξέροντας τι θα κάνεις το ενυδρείο) είναι να φτιάξεις ,αν χρειαστεί, κάτι παρόμοιο με του ¶λεξ!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εσύ τα ξέρεις απ΄ έξω και ανακατωτά.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα του ξέφυγε μάλλον!!Είναι διαβαστερός
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
elite 1000 | mpampis 1969 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-11-08 20:55 |
Σκιμερ v2-1500 προβλημα;;;;;; | sak | Φίλτρανση | 19 | 29-05-08 22:42 |
Elite ? | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 14-12-07 06:13 |
1500 λιτρα Αμαζόνιος | johnny98130 | Δίσκοι | 20 | 02-07-07 08:35 |