|
|||
|
|||
![]()
Το ιδιο επαθα κι εγω οταν μετεφερα τους 12 αρλεκινους μου απο το 80αρι στο 300αρι. Ο ενας φοβηθηκε και στρεσσαριστηκε τοσο πολυ που χωθηκε κατωκεφαλα μεσα στο tenellus και εμεινε εκει μεχρι που εκλεισαν τα φωτα. Την αλλη μερα δεν υπηρχε πουθενα. Οσο κια ν εψαξα δεν τον βρηκα ποτε, ουτε μεσα ουτε εξω απο το ενυδρειο.
Τον εχω καταχωρησει επισημως ως "αγνοουμενο". Τον ψαχνει η οικογενεια του, και οποιος γνωριζει που βρισκεται η τον εχει δει να κυκλοφορει καπου και εχει πεσει κατι στην αντιληψη του να επικοινωνησει με την εκπομπη "φως στο ποταμι" ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είδη υπό εξαφάνιση - Ψάρια Μαδαγασκάρης | inser | Κιχλίδες καί άλλα ψάρια Μαδαγασκάρης | 13 | 05-11-08 06:55 |
Αρλεκίνος ... !!!! | Μάγγος Θωμάς | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 04-10-05 00:43 |
Ασθενής αρλεκίνος | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 22-08-05 21:13 |
Εξαφάνιση Clown ... | unreg | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 27-05-05 19:04 |