|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολυ πολυ ωραια μεχρι εδω.... τα 30 λεπτα που ειδες? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κουνα και εσυ τα χερια σου και ψαξε στο forum και θα τα βρεις αν ειχες αλλο υφος θα σου το εδεινα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω δεν δινω συμβουλες πανω σε κατι που δεν ξερω και ποσο μαλλον πανω σε κατι που εχω διαβασει και το διατυπωνω ΛΑΘΟΣ! Το υφος εχει να κανει ακριβως με αυτο που εγραψα και συγγνωμη αν σε προσβαλε! Αλλα ελπιζω να καταλαβες! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τοτε αυτο που εχω να σου πω εγω ειναι οτι το συγκεκριμενο το εχω διαβασει απο ανθρωπους που εχουν αρκετη εμπειρια τωρα ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει εσυ αμα θελεις ασε το φιλτρο οσο θελεις χωρις ροη
απλα πιστευω οτι ηταν λαθος το (Αυτο πως το τεκμηριωνεις?) αμα ειναι καθε τι που γραφουμε να βαζουμε 20 link με το που τα εχουμε βρει η που τα εχουμε διαβασει τεσπα δεν το συνεχιζω γιατι χαλαμε και το ποστ του φιλου χομπιστα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν το χαλαμε, το σωζουμε! ![]() Και ΦΥΣΙΚΑ θα βαζουμε Link's για κατι που δεν κατεχουμε! |
|
||||
|
||||
![]()
απο μενα???
και απο αυτα που γραφω δεν θα σου κανω την χαρη να σου δωσω το link που το γραφει και αν τυχον πεσει ποτε στα ματια θα με δικαιωσεις μονος σου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα 30 λεπτα???? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου και εσυ ο ιδιος λες σε αλλο φορουμ οτι σου φαινεται υπερβολικο γιατί το συνεχίζεις......
Παράθεση:
Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμωνία.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 06-12-07 11:06 |
Αμμωνία | GhostShip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 28-02-07 21:16 |
Αμμωνία!!!!! | Filippos | Malawi | 5 | 04-04-04 08:38 |
αμμωνία | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-01-03 03:11 |