|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
+ οτι αν λειπεις συνεχεια απο το σπιτι ειναι πολυ δυσκολο να κρατας δισκοενυδρειο .............
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω μεγαλη εμπειρια σε δισκους αφου τους εχω κανενα 6μηνο μονο αλλα από οτι ξερω το ph 7,5 δεν ειναι απλα τσιμπημενο.....
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι οι δίσκοι μου είναι σε καλύτερη κατάσταση τώρα. Την περασμένη εβδομάδα τους έκανα μια θεραπεία Melafix - Pimafix σε συνδιασμό. Αυτή την εβδομάδα δεν τους έβαλα καθόλου φάρμαkα. Φροντίζω να κάνω μεγάλες αλλαγές νερού καθημερινά και φαίνονται να τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Τρώνε όλα καλά και λάμπουν τα χρώματα τους. ![]() τρείς μόνο δίσκοι έχουν πολύ λίγο θάμπωμα στα μάτια... και αυτό φαίνετε να φεύγει. Εύχομαι να διορθωθούν σύντομα όλα. Χίλλια ευχαριστώ σε όλους για την μεγάλη σας βοήθεια όπως πάντα. Νάστε όλοι καλά και εσείς και τα ψαράκια σας και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ. Νόνη
|
||||
|
||||
![]()
Ευχομαι ολα να πανε καλα και να σταματησει η ταλαιπωρια η δικια σου και των ψαριων σου!Παντως απο οσα διαβασα περα απο τις θεραπειες που εκανες επαιξε και σημαντικο ρολο οι αλλαγες του νερου!Και παλι ,να μη σε βρει αλλο κακο!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε ωραια ......και μακρια απο εμας ξανα !!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Χαίρομαι που τα δισκάκια σου είναι καλύτερα.
Με την πρώτη ευκαιρία και σκέψου σιγά σιγά τι θα κάνεις για το pH σου. Θα βοηθούσε ιδιαίτερα αν το έκανες έστω και λίγο όξινο (κάτω από 7). Καλές γιορτές! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι αυτή νορμάλ συμπεριφορά; | saxo_29 | Malawi | 8 | 15-11-08 22:02 |
H ταΐστρα αυτή ποιας εταιρείας είναι; | saxo_29 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 09-09-08 15:57 |
Ποιός γνωρίζει τί ασθένεια είναι αυτή; | roti | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 17-01-08 10:19 |
Τι αρρώστια είναι αυτή? | TaitO | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 13-12-06 23:13 |
Τι είδος άλγης είναι αυτή? | Akis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 31-01-06 21:36 |