|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ πιο ωραιο φως αυτο των λεντ και πιο καθαρο
|
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση παρακολουθώ το project σου από την πρώτη μέρα...όλη αυτή η διαδικασία για μια κρύπτο και μια ανούμπια; Τα συγκεκριμένα φυτά θα αντιδρούσαν και με το φως του δωματίου. Μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι; Έχεις σκοπό να βάλεις άλλα πιο απαιτητικά φυτά. Θα παίξει κανένα γρασίδι καλό;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Και να'ταν μονο αυτο? Χαλασε το ενυδρειο που ειναι στην υπογραφη του. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να μην μιλησω και εγώ τωρα που χαλασε ενα απο τα ομορφοτερα malawi που εχω δει..... Τετοια ενυδρεια δεν τα χαλανε !!!
Το θυμήθηκα τωρα και ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαράτε τον - σκίστε τον, εγώ θα τον κρατάω μην φύγει
![]() ΥΓ τώρα που βρήκαμε ευκαιρία να τον κατσαδιάσουμε αρχίστε όλοι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μα ναι ρε θαναση...ως κι εγω που εχω αλλεργια στις αφρικανες (προς το παρον)...ηθελα να το κρατησεις το ενυδρειο...ας εφτιαχνες ενα αλλο....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΠΕΣΤΕ ΤΑ !!!!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Damsel white spot | AlexandraT | Mη Reefsafe | 8 | 06-11-08 19:29 |
green spot & πρασινη τριχοειδης... | aaaooll | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 54 | 24-10-08 15:38 |
sos δοσολογία του contra spot της tetra | Ritsa | Bettas | 10 | 14-08-07 23:56 |
Μαύρη spot άλγη; | leonm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 13-06-06 22:26 |
Τι είναι το egg spot; | notios_n | Malawi | 1 | 16-03-04 03:35 |