|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω την εντυπωση οτι θα γινει πολυ ομορφο ενυδρειο...keep aquasceiping
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά σήμερα βρήκα και ρίζες μοπάνι που έξαχνα σε μικρά μεγέθη.
Αυτή την στιγμή γίνονται "σούπα" σε βραστό νερό. Ερώτηση: αν βράσουμε τις ρίζες μπορούμε να τις βάλουμε την επόμενη στο ενυδρείο μας ή θα έχουμε πρόβλημα με την κιτρινάδα σε συνδιασμό με τις γαρίδες; Όχι βέβαια πως θα βάλω αμέσως τις γαρίδες μέσαμ εννοείται ότι θα γίνουν μετρήσεις πρώτα, απλά να ξέρω. Οπως και να χει αύριο θα ετοιμαστεί το aquascape από πέτρες-ρίζες και θα μείνουν τα φυτά και οι λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να είμαι έτοιμος. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλο θα ηταν να περιμενεις 15 μερες να ωριμασει καλα το ενυδρειο και να βγαλει και τις πολλες τανινες το mopani πριν βαλεις μεσα τις γαριδες.
Εννοειται οτι θα ειναι στρωμενο το ενυδρειο και οι μετρησεις θα ειναι καλες πριν τις παρεις. |
|
||||
|
||||
![]()
και επίσης περιμένουμε και παρουσίαση ...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται ότι αν δεν σταθεροποιηθούν οι τιμές γαριδούλες δεν μπαίνουν.
Και μάλλον θα κάνω 2 παρουσιάσεις! Μια για το aquascape και μία ολοκληρωμένο με τις γαριδούλες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όσο κι αν προσπαθούσα να το αποφύγω τελικά δεν μπορώ. με τρώει, γι αυτό ρωτάω αν μπορώ να συνδιάσω τις 2 αγάπες μου μέσα στον κινέζο μου.
Δηλαδή, μπορώ να βάλω μαζί με τις γαριδούλες και dwarf puffers :wub: ή θα τις δούνε τις γαριδούλες σαν σνακ; Το έχει δοκιμάσει κανείς;
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα το προτεινα. Μεγαλο ρισκο για τις γαριδες. Εξαλλου με τα pufferακια μεσα γονο γαριδας δεν προκειται να δεις ποτε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αίμα στο δεξί πτερύγιο κινέζου | pavloukos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 19-05-03 10:19 |