|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
[Άντε καλή συνέχεια και πάμε για περισσότερα λίτρα.[/quote]
αυτο το ελπίζω και εγώ αλλα προς το παρόν θα βολευτώ με το μικρό 120ρι.Ευχαριστω kisifer και χοντρε.Τέλος να σας πω οτι καθάρησα σχεδόν όλο το μπροστινό τζάμι του ενυδρείου.Μόλις τάισα και τα ψάρια φαίνονται καλύτερα.Σε καμμια ευδομάδα θα έχω και τα μούλτις.Ελπίζω να μην υπάρχουν καυγάδες
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου Tanganyika 2 | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 30 | 01-10-09 14:23 |
lake victoria | Hary | Malawi | 12 | 23-09-08 09:59 |
Παρουσίαση Tanganyika (καρφουρισιο 96lt) | bisonas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 23-07-08 13:20 |
Παρουσίαση κατασκευής ενυδρείου tanganyika, καπακιού και Moonlight με αισθητήρα φωτός | akisG | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 18-05-08 23:03 |
Παρουσίαση ενυδρείου Tanganyika | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 58 | 18-04-08 06:20 |