|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι περαν του αισθητικου, τι θα παθουν τα ψαρια με -10 ποντους νερο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον Κωστα, απο τον ενθουσιασμο σου και τα αρωματα ανοιξης, παρεξηγησες, δεν ειναι +10 ποντους απο τον πυθμενα, αλλα -10 απο την επιφανεια.
Δεν μας ειπες ομως, πως φαινονται τα λουλουδακια!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο σαν θεαμα να ανθιζει το ενυδρειο. Εγω το μονο που ελπιζω να δω καποια στιγμη ειναι το λουλουδι του Crinum calamistratum μου αν ποτε ανθισει.
Εχω και Η.siamensis emersed στο μπαλκονι αλλα παροτι εγινε θαμνακι λουλουδια δεν βγαζει. |
|
||||
|
||||
![]()
Φτου γμτ!
Τωρα προσεξα οτι η υπογραφη γραφει 2007 αντι 2008 στις φωτογραφιες! Ας το διορθωσω καλυτερα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Bάλε 2009 να είσαι μέσα
![]() ΥΓ Πανέμορφα ! |
|
||||
|
||||
![]()
ποπο, ολα σου ανθιζουν!!
![]() ![]() ![]() την λοτους σου την εχω φοντο!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ας μην παιζω αλλο με ''ποντους''...
![]() ![]() ![]() σουπερ-σουπερ τα λουλουδια σου μιχαλη..!!! απο αρωμα,τι λενε..?εχουν καθολου? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
bacopa caroliniana | tak660x | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 02-11-07 13:27 |
Ανθισε!! Ανθισε!! | gwgw | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-04-07 22:19 |
Bacopa monnieri σε γλάστρα | brillo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-05-06 06:30 |
Bacopa monnieri | qstavrosq | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 20-11-04 22:27 |