|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
η οτι δεν κανει και τιποτα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το εαν κανει τιποτε η οχι μπορεις να το ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ, με λιγο νερακι,λιγο αμμωνια να τα ανακατεψεις και να κανεις μια μετρηση, μετα να προσθεσεις ζεολιτη και να κανεις αλλη μια μετρηση.-ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ. |
|
||||
|
||||
![]()
το αν αποροφα αμμωνια δεν το αμφισβητησα αρχικα η υπαρξη νιτρικων απλα μπορει να υποδηλωνει πολλα πραγματα
δεν το συνεχιζω για συνειρμικα βγαινει νοημα το αν χρειαζεται η οχι και ο μονος λογος που εφερα επιχειρηματα απεναντι σου ειναι να μπορει αν το διαβασει ο κοσμος-προφανως η δικια σου γνωμη δεν προκειται να αλλαξει και φαινεται
|
||||
|
||||
![]()
το να αποροφα μονο το περισευμα ειναι θεμα διαταξης των υλικων στο φιλτρο ; δηλαδη συμφωνα με την ροη του νερου μεσα σε αυτο βαζεις πρωτα τα βιολογικα υλικα και μετα τον ζεολιτη ωστε να εξουδετερωσει οτι ξεφυγε απο τα βακτηρια ;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μην κανεις το GAB να μειαζει ''κλειστο κυκλωμα''. |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν φαινεται να κανει κατι τετοιο απ τα γραπτα του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν απορροφά τόσο γρήγορα την αμμώνια τότε γιατί περιμένουμε 2-3 εβδομάδες για να στρώσουμε τα ενυδρεία μας , από τη αρχή να βάλουμε ζεολίτη και τελείωσε , αυτό καταλαβαίνω εγώ
Και πώς απορροφήσει μόνο το περίσσευμα είναι τόσο έξυπνο αυτό το πράγμα ????μη πώς έχει μυαλό ??? ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ -πολύ αφου του περισσεύει και δίνει και αλλούουουουου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το να υπαρχει σωστη και τεκμηριωμενη πληροφορια προσπαθω ωστε να μην χαλαει χρονο χρημα αλλα και κοπο ο κοσμος που δεν ξερει και διαβαζει
δεν οφελει αλλο ο κοσμος που διαβαζει καταλαβε για το να σου αλλαξω γνωμη απλα αδιαφορω σαφηνω παω να παρω ζεολιτη για να γινω και γω βετερανος ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν οφελει αλλο ο κοσμος που διαβαζει καταλαβε για το να σου αλλαξω γνωμη απλα αδιαφορω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι σου φανηκε περιεργο φιλε perazzi σε αυτα που εγραψα?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
αναπωτιεμαι τι σεβασμο μπορω να δωσω σε ενα συνομιλητη που αντι να επιχειρηματολογισει προσπαθει να δωσει εντυπωσεις και να δημιουργισει καταστασεις ανυπαρκτες
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τσακωθητε λιγο...
Σταματηστε ρε παιδια τους διαξιφισμους... ![]() peace. |
|
|||
|
|||
![]()
Σταματαω εγω .
Δεν βλεπω τον λογο να συνεχισω. Κουραστηκα. Γεια χαρα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τί είναι??? | arti | Χρυσόψαρα | 2 | 20-09-08 22:13 |
Είναι άλγη? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 22-01-08 11:41 |
Είναι ή δεν είναι??? | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-01-07 18:35 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |